4070 Super'in fiyat da güzel benceİtopya da yeni bir kampanya gelmiş herhalde beyler. Lazım bir şey varsa bakın az ürün var ama illa birine lazımdır.
Kanka bu kart 4060 ti denginde amd ön yargınızı kırın artık nvidia kitlemeye devam ediyorlar7600 vs 7600 xt kartlar ıhh alacaksanız incelemelerini izleyin sonradan üzülmeyin
Aç bencede herkes fikir sahibi olsunSitedeki 25.000 TL'lik sisteme konu açsak nasıl olur?
3070den geçmeyi düşünüyorum aslında alınır mı mantıklı mı yoksa cuma gunu incehesap indirimlerinimi beklesem4070 Super'in fiyat da güzel bence
gördüğüm doğruysa ve monitör fhd 144hz ise ucuza değil, hesaplı almışsınız ama o kadar da bi ahım şahım indirim değil yani. ha şubat mart ayında olaydık iyi derdim de şuan için piyasa hareketli değil.hiç zor bulmadım daha geçen aylarda pivot 1080p LG monitör satıldı 3.999 tl ye aldım şu anda da bu monitörden yazıyorum üstelik gsync ve pivot
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emlak ve otomobil piyasası fakrlı konular onlarda malum emlak iç işleri meseles, otomobil ise yüksek vergi ile alakalı fakat masaüstü bilgisayarlarda böyle bir durum yok şimdlilik vergisi düşük ve genelde önerilen fiyat üzerinden satılır işlemciler nasıl önerilen fiyat üzerinden satılıyorsa diğer donanımlarda aynı olmalı ama bizim millet böyle coşturuyor saolsun herşeye ucuz ucuz dediği için
aldım bitane bakalım3070den geçmeyi düşünüyorum aslında alınır mı mantıklı mı yoksa cuma gunu incehesap indirimlerinimi beklesem
Hayırlı olsun iyi yaptın bence farkı hissedersin.aldım bitane bakalım
sagolasinHayırlı olsun iyi yaptın bence farkı hissedersin.
monitörün fiyatı bayaaaa iyi bu fiyata zor 27 180hzsisteminde monitoründe fiyatı iyi
İtopya portal fikrini çok iyi düşünmüş hoşuma gittiİtopya da yeni bir kampanya gelmiş herhalde beyler. Lazım bir şey varsa bakın az ürün var ama illa birine lazımdır.