❌İndirim Bitti! İtopya Açıl Susam Açıl Yeniden Başladı

Boş ver knk bu membran klavyeye 1100₺ vereceğine elimde sıfır A75 Aula var hem mekanik hem de kablosuz onu al 1100₺ senin olsun :kekw: :kekw:
valla klavyeye 1100 verme taraftarı degılım pahalı klavye ıle 200 lıralık arasında nasıl bır fark var onu da bılmıyorum acıkcası :D

İtopya bu sene Kasım indirimi olarak hiç bir şey yapmadı. Vatan bilgisayar olmasa kimse uygun fiyata sistem alamazdı. İtopya iyice şımarmaya başladı. Bı sure kimse oradan hic bir şey almasa kendilerine gelirlerdi.

İtopya bu sene Kasım indirimi olarak hiç bir şey yapmadı. Vatan bilgisayar olmasa kimse uygun fiyata sistem alamazdı. İtopya iyice şımarmaya başladı. Bı sure kimse oradan hic bir şey almasa kendilerine gelirlerdi.
Yaptığı tek indirim philips monitör oldu onu da kaç haftadır doğru düzgün ürün gelmeyen itopik saatlerde yaptılar 2k ıps pivot philipsi 6k ya satmışlar 10 stok geçen yılda pek iyi indirim yapmamıştı itopya (vok sistem hariç)

Ya ben hs80 bekliyordum kablolu, fps oyunları için çok iyi diyorlardı. Bu hs65 nasıl acaba kullanan var mı

arkadaşlar mousenin fiyatı güzel fakat sepette mousede ındırım gorunmuyor bende sizde de öyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,866
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri