❌İndirim Bitti! 32X32 Pixel Led Ekran 876₺!

Bende parlaklık az beylerya %50 den sonra oynamıyor max %50 açılıyor yani %100 yapsam bile farklılık yok
Evet 32 *32 piksel. Ürün parlaklığı da gayet iyi. Gündüz vakti bile %60-70 parlaklık seviyesinde böyle.
Arkasına çift taraflı bant ile tv sehpasına yapıştırdım 😀

Benimde geldi.
Bence de parlaklığı çok iyi.
Resimlerde Yüzde 0,50,100 parlakliklar var.

Bende parlaklık az beylerya %50 den sonra oynamıyor max %50 açılıyor yani %100 yapsam bile farklılık yok
Sen diyince test yaptım hocam ya 50'den fazla fark ediyor bende. Ama çok ekstrem değil. 30'dan sonra daha fazla azalıyor.

Sen diyince test yaptım hocam ya 50'den fazla fark ediyor bende. Ama çok ekstrem değil. 30'dan sonra daha fazla azalıyor.
Anladım hocam belkide seviyelerimiz aynıdır ama beklediğimden az geldiği için gözüme az gelmiş olabilir yinede bu fiyata sağlam olması bile süper :D

Fark ediyor ya ama çok değil.
Bu arada ayarlar kısmında energy saving mode bölümünden saat ayarlayıp %0 parlaklığı seçiyorum ama karartmıyor ekranı :)
Ya manuel kapatıp açacan yada buzdolabı gibi çalışacak 7/24

Bu arada ayarlar kısmında energy saving mode bölümünden saat ayarlayıp %0 parlaklığı seçiyorum ama karartmıyor ekranı :)
Akıllı priz kullanabilirsin hocam.

Yurt dışı alışverişi yasaklanmasaydı, 30 liraya kelepir fiyatına akıllı prizler satılıyordu Shein de onu önerirdim ama maalesef yasak :(
Neyse birilerine küfür edip pis günahlarına girmeye gerek yok :) Yanana kadar kullanırız napam

Hocam Uygulamadan kapatıyorum ben sizde öyle yapın

Geri