Neler Yeni

🔥İndirim açıl susam açıl İtopya indirim günleri başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hakan Arman
gördüğüm doğruysa ve monitör fhd 144hz ise ucuza değil, hesaplı almışsınız ama o kadar da bi ahım şahım indirim değil yani. ha şubat mart ayında olaydık iyi derdim de şuan için piyasa hareketli değil.
Ben de zaten aynı şeyi söylüyorum monitör uygun değil normal fiyatı diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Osman Kankal
Kasa fiyatı fena değildi lakin firmaların satış ve pazarlama departmanlarına da ders olabilecek nitelikte bir durum oluşmuş ortaya.
Nedir bu?
Açıl susam açıl indirimlerinin ilk güne koyulmuş olan kasa 24.xxx₺ Kasanın farklı markalarla oluşan dip fiyatı ise tek tek alındığında 27.xxx₺
Kasanın stoğu ise 15 gibi komik gülünç bir sayı.
Ve yeni günün indirimlerine ise 5 saat kalmış.

KASA HALA STOKTA :)

tRoya06

80+
Kasa fiyatı fena değildi lakin firmaların satış ve pazarlama departmanlarına da ders olabilecek nitelikte bir durum oluşmuş ortaya.
Nedir bu?
Açıl susam açıl indirimlerinin ilk güne koyulmuş olan kasa 24.xxx₺ Kasanın farklı markalarla oluşan dip fiyatı ise tek tek alındığında 27.xxx₺
Kasanın stoğu ise 15 gibi komik gülünç bir sayı.
Ve yeni günün indirimlerine ise 5 saat kalmış.

KASA HALA STOKTA :)
Dimi ama, halbuki kampanyanın ilk günü, ilgi çekmek ve diğer günler için merak uyandırmak lazım. Bunun için de ilk güne en güzel indirimleri yapmak olur :rolleyes:

Swim-body

80+
evet bugün 2. günü meğerse 15 gün sürecekmiş. Bakalım bugün neler olacak

1728475322825.png

YKS.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan
sistemin stoğu tükenmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Osman Kankal
sistemin stoğu tükenmiş
KİM İNANIR BU YALANA?

1.5 Saat öncesine kadar vardı stokta :D
KESİN YENİ KASA GELİYOR 2. GÜNE SIRF O KASA 3-5 TANE SATILSIN DİYE O KASAYI STOK BİTMİŞ GÖSTERMİŞLERDİR.

YKS.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan
evet geç oldu ama bence farkedilmedi yeni bir tanıtım diye neyse biz biliyoruz ahahhaahah iyi bir şey çıktığı gibi alırım :)
ben direksiyon isterdim o lazım
Çıkarsa iyi olur bende almayı düşünüyorum

Swim-body

80+
KİM İNANIR BU YALANA?

1.5 Saat öncesine kadar vardı stokta :D
KESİN YENİ KASA GELİYOR 2. GÜNE SIRF O KASA 3-5 TANE SATILSIN DİYE O KASAYI STOK BİTMİŞ GÖSTERMİŞLERDİR.
fazla bir stok yok kanka 1.5 saatte bitmiş olabilir bunlar son 5 dakika bile satmak ister yoksa ahahahah

Top Bottom