CS2 4:3 ekran hatası

noreason

80+
Reaksiyon skoru
5
CS2 uzun süredir oynuyorum ve böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım. Oyunu 4:3 yapıp çözünürlüğü 500lere çekince problem yok ama 1200'e alınca siyah ekran veriyor. Ayrıca bunları yapsam bile 165hz yaptırmıyor yine aynı şekilde siyah ekran veriyor. Çözümünü bilen var mı?

amd ekran kartı kullanıyorsan amd software ekran kısmında özel çözünürlük oluştur, sorunun çözülür

özel çözünürlük oluşturduktan sonra oyun dışında da ekranım o çözünürlükte mi kalacak?

özel çözünürlük oluşturduktan sonra oyun dışında da ekranım o çözünürlükte mi kalacak?
hayır öyle kalmıyacak. sadece CS oynarken 4:3 1280x960 160hz oynamanı sağlıyacak. bunu oluşturduktan sonra CS oyun ayarlarını da 4:3 1280x960 160hz olarak ayarlamalısın. kendi ayarlarımı birazdan bu kısma atarım

oyuna giremiyorum. steam başlangıç özelliklerine -w -h olarak eklesem düzelir mi?

oyuna giremiyorum. steam başlangıç özelliklerine -w -h olarak eklesem düzelir mi?
onları komple sil. ayarlar bu şekilde, birebir aynı olamsı zorunlu değil sadece tam panel çözünürlük hz ve CVT aynı olsun

Ekler

• 1.png
    1.png
    53.5 KB · Hit: 73
  • 2.png
    2.png
    52 KB · Hit: 69
tam panel ne işe yarıyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra cs2 açılıyor fakat bir süre kullandıktan sonra garip bir şekilde siyah ekran sorunu vermeye başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyuna girmediğim sürece görev çubuğu önizlemesinden her şeyi görebiliyorum. oyuna girince siyah ekran verip atıyor yine. sanki port değiştiriyormuşum gibi.

CS2 uzun süredir oynuyorum ve böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım. Oyunu 4:3 yapıp çözünürlüğü 500lere çekince problem yok ama 1200'e alınca siyah ekran veriyor. Ayrıca bunları yapsam bile 165hz yaptırmıyor yine aynı şekilde siyah ekran veriyor. Çözümünü bilen var mı?
laptoptan mı oynuyorsun

hayır. oyunu sil yükle yaptım düzelmedi. önceden böyle bir sorun yoktu.
tam bir cevap vermeyeceğim o zaman.Diğer arkadaşlardan daha bilgili olanlar yardım edebilir

ddu ile driverları silip yeniden kurdum fakat şimdi de giriş introsu bittikten sonra takılı kalıyor.

rx 6700 oyunu sil yükle yaptım, doğruladım ama olmadı. az önce config'den 1920x1080 yaptım ve açıldı fakat 1280x1024 falan yapınca açılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri