Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,437
konu sahibi kusura bakma bişi sorucam arkadaşada reis e posta harici ne tür bilgiler isterse vermemeliyizdolandirici
Anladım hocam cevap vermedim zaten sağ olun.dolandirici
Estağfurullah kral sor tabi.konu sahibi kusura bakma bişi sorucam arkadaşada reis e posta harici ne tür bilgiler isterse vermemeliyiz
Hayır verme sakın letgoda özel mesaj yerinde kabak gibi yazıyor kisisel bilgi asla vermeyin diye, Hatta Letgoda sürekli telefon numarası istiyorlar buda yasaktır unutma, bütün alış ve satışları letgodan yapıyorsun asla numara vermiyorsun. Konum atarken bile Letgodan atıyorsun.Letgo'da birinin ürünüme mesaj attığını gördüm mesajı fotoğraf olarak bırakacağım. Birinin ticarette benden e-posta istemesi normal mi?
Vermedim kanka sağ ol.Hayır verme sakın letgoda özel mesaj yerinde kabak gibi yazıyor kisisel bilgi asla vermeyin diye, Hatta Letgoda sürekli telefon numarası istiyorlar buda yasaktır unutma, bütün alış ve satışları letgodan yapıyorsun asla numara vermiyorsun. Konum atarken bile Letgodan atıyorsun.
Letgoda verilmemesi gereken bilgiler;konu sahibi kusura bakma bişi sorucam arkadaşada reis e posta harici ne tür bilgiler isterse vermemeliyiz
sahibinden üzerinden bi fark olurmuLetgoda verilmemesi gereken bilgiler;
- Telefon numarası
- E-posta
- İBAN
- Ev konumu
- Kişisel bilginin zerresini vermemen gerekiyor sadece ismin ( soy isim bile verme )
eyw kankaVermedim kanka sağ ol.
Sahibinden de biraz daha esnek galiba ama ben orda bile paylaşmamayı tercih ediyorum. Özellikle adam daha ürünü sormadan telefon numarasını veriyor, yanlış.sahibinden üzerinden bi fark olurmu