E-posta istenmesi normal mi?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,437
Letgo'da birinin ürünüme mesaj attığını gördüm mesajı fotoğraf olarak bırakacağım. Birinin ticarette benden e-posta istemesi normal mi?

Ekler

• IMG_20241013_210546.jpg
    IMG_20241013_210546.jpg
    79.2 KB · Hit: 63
Letgo'da birinin ürünüme mesaj attığını gördüm mesajı fotoğraf olarak bırakacağım. Birinin ticarette benden e-posta istemesi normal mi?
Hayır verme sakın letgoda özel mesaj yerinde kabak gibi yazıyor kisisel bilgi asla vermeyin diye, Hatta Letgoda sürekli telefon numarası istiyorlar buda yasaktır unutma, bütün alış ve satışları letgodan yapıyorsun asla numara vermiyorsun. Konum atarken bile Letgodan atıyorsun.

Hayır verme sakın letgoda özel mesaj yerinde kabak gibi yazıyor kisisel bilgi asla vermeyin diye, Hatta Letgoda sürekli telefon numarası istiyorlar buda yasaktır unutma, bütün alış ve satışları letgodan yapıyorsun asla numara vermiyorsun. Konum atarken bile Letgodan atıyorsun.
Vermedim kanka sağ ol.

konu sahibi kusura bakma bişi sorucam arkadaşada reis e posta harici ne tür bilgiler isterse vermemeliyiz
Letgoda verilmemesi gereken bilgiler;

- Telefon numarası
- E-posta
- İBAN
- Ev konumu
- Kişisel bilginin zerresini vermemen gerekiyor sadece ismin ( soy isim bile verme )

Merak ettim sadece e posta ile ne yapabilirler ki diyelim verdik.

Kopyala yapıştır şeklinde bir mesaj sanki.
Göndermemek isabet olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,216
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri