burakkuyucakli
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
hocalarım yeni pc aldım. driverlarını güncelledim her şeyin. yapmam gerekenler nedir özellikle bios falan yapılması gereken bir şey var mıdır acaba?
biosu onaylanmış son sürüme güncele ayrıca ekran kartı markana bağlı olarak yapman gereken ayarlarda var mesela amd smartacses memoryi açabilirsin ayrıca ekran kartı markan fark etmez ramlerin destekliyorsa amd expo veya intel xmp açabilirsin isteğe bağlı tabi bunlar ama biosu öneririm güncelemeyihocalarım yeni pc aldım. driverlarını güncelledim her şeyin. yapmam gerekenler nedir özellikle bios falan yapılması gereken bir şey var mıdır acaba?
hocalarım yeni pc aldım. driverlarını güncelledim her şeyin. yapmam gerekenler nedir özellikle bios falan yapılması gereken bir şey var mıdır acaba?
Güç yönetimini performansa alabilirsin aynı şekilde nvidia/amd denetim masalarından (amd de denetim masası yoktu diye biliyorum ama uygulamasındanda oluyordur her halde) performansa alabilirsiniz fps meraklısı birisi iseniz ve bilgisayarınızın tam gücünde çalışmasını istiyorsanızhocalarım yeni pc aldım. driverlarını güncelledim her şeyin. yapmam gerekenler nedir özellikle bios falan yapılması gereken bir şey var mıdır acaba?
hocam 4080super 7800x3d için gerek olmaz sanırsam değil mi qualityde kullansam her şeyi daha iyi olur?Güç yönetimini performansa alabilirsin aynı şekilde nvidia/amd denetim masalarından (amd de denetim masası yoktu diye biliyorum ama uygulamasındanda oluyordur her halde) performansa alabilirsiniz fps meraklısı birisi iseniz ve bilgisayarınızın tam gücünde çalışmasını istiyorsanız
Size kalmış hocam tamamen driverler vs. de tamamsa kafi zatenhocam 4080super 7800x3d için gerek olmaz sanırsam değil mi qualityde kullansam her şeyi daha iyi olur?
eyvallah hocam teşekkür ederim.Size kalmış hocam tamamen driverler vs. de tamamsa kafi zaten