Yardım Rampage RM-165 vs RM-365

Monitörü sistemimin yanında alıcam, itopya çok kazık ama yinede sağolun.
Varsa aynı monitörden daha ucuz yer alın itopyanın bazı ürünleri gerçekten ucuz bunun gibi ve hiçbir yerde 1300tl ye ips panel 144hz 1080p 24' bulamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam ben mi körüm ikimiz farklı şeylerden mi bahsediyoruz?
Buyur
Capture+_2020-07-27-08-02-14.png

Alıntıyı görüntüle
Hocam ben mi körüm ikimiz farklı şeylerden mi bahsediyoruz?
Buyur
Capture+_2020-07-27-08-02-14.png

Varsa aynı monitörden daha ucuz yer alın itopyanın bazı ürünleri gerçekten ucuz bunun gibi ve hiçbir yerde 1300tl ye ips panel 144hz 1080p 24' bulamazsın

Buyur
Alıntıyı görüntüle

Buyur
Alıntıyı görüntüle
Evet, doğru incehesap.com'da ''VA'' Panel gözüküyor fakat editörlerin suçu olduğunu varsayıyorum çünkü youtube'da RM-165 diye aratırsanız Abdullah abi değil birçok kanalın bu monitörü tanıttığını ve herkesin IPS panel diye sunduğunu görebilirsiniz.

Evet, doğru incehesap.com'da ''VA'' Panel gözüküyor fakat editörlerin suçu olduğunu varsayıyorum çünkü youtube'da RM-165 diye aratırsanız Abdullah abi değil birçok kanalın bu monitörü tanıttığını ve herkesin IPS panel diye sunduğunu görebilirsiniz.
İncehesapın oyununa geldik .d

İncehesapın oyununa geldik .d
Abdullah abi dahil diyeceğime değil yazmışım affola :(

Ekler

• incehesapbozuk.png
    incehesapbozuk.png
    10.2 KB · Hit: 57
Geri