Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,130
Vatani görevBen bilmiyom
Vatani görevBen bilmiyom
Elimde büyüdünVatani görev![]()
kilidin fotoğrafını atabilir misin anlıyorumYa kapıyı kitlrmeseydim keşke. Yazlıktayım ev eski kilit yeri falan baya eski hiçbir şekilde açılmıyor. Herkes uyuyor uyandırmak istemiyorum. Ne yapabilirim yardım?
Kanıtta koyacaktım 3mb üstü olduğu için koyamıyorum
2:34 not: şarjım 5
2:42 not: şarjım 4
3:40 not: şarjım 1 herşeyin bir sonu varmış be![]()
Şarjı bitti arkadaşın baya oldu. Muhtemelen hala tuvalette. Eski sayfalarda kilit var fotosu ama arkadaşa ulaşamayız şuan.kilidin fotoğrafını atabilir misin anlıyorum
Kolay gelsin hocam lütfen donanım arşivi şehrimizide korumayı unutmazsınızVatani görev![]()
gördüm onu içeriden veya dışarıdan açması mümkün değil sökmesi veya kırması gerekiyor tabi ki sökmeli.Şarjı bitti arkadaşın baya oldu. Muhtemelen hala tuvalette. Eski sayfalarda kilit var fotosu ama arkadaşa ulaşamayız şuan.
ElbetteKolay gelsin hocam lütfen donanım arşivi şehrimizide korumayı unutmazsınız![]()
O zaman gündüz dışarıdan kıracaklar.gördüm onu içeriden veya dışarıdan açması mümkün değil sökmesi veya kırması gerekiyor tabi ki sökmeli.
arkadaş uyandırmak istemiyorum diyosun ne yapayım gelip ben mi açayım kapıyıYa kapıyı kitlrmeseydim keşke. Yazlıktayım ev eski kilit yeri falan baya eski hiçbir şekilde açılmıyor. Herkes uyuyor uyandırmak istemiyorum. Ne yapabilirim yardım?
Kanıtta koyacaktım 3mb üstü olduğu için koyamıyorum
2:34 not: şarjım 5
2:42 not: şarjım 4
3:40 not: şarjım 1 herşeyin bir sonu varmış be![]()
aklına gelmedimi kırasaydın zorlasaydınKanka sen geç kaldın tuvalette 4 saaat falan kitli kaldım