Ey yunan otur oturdugun yerde TÜRKLERİN ŞAKASI OLMAZ.

Biz zaten hiç bir zaman savaşan bir ülke olmadık bizim derdimizde savaş değil havlayan köpekleri susturmak SAVUNMA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sabah.com.tr/galeri/yas...rdusu-kacinci-sirada-iste-detaylar-1570492121 Türkiye nin hafife alınacak bir savunması yok 30 yıl önceki Türkiye yok
Dostum Türkiye değil ama Osmanlı o kadar masum değildi hatırlatmış olayım. İstersen örnek verebilirim.

Dostum Türkiye değil ama Osmanlı o kadar masum değildi hatırlatmış olayım. İstersen örnek verebilirim.
Osmanlı beni ilgilendirmez artık geçmişe değil önümüze bakacağız Osmanlı dediğimiz karı kız yüzünden toprak satan bir yerleşke.

ben osmanlı devletinde değil TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşıyorum.

Osmanlı beni ilgilendirmez artık geçmişe değil önümüze bakacağız Osmanlı dediğimiz karı kız yüzünden toprak satan bir yerleşke.

ben osmanlı devletinde değil TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE yaşıyorum.
Doğru

Türkiye'nin savunma sistemleri vs. AB'den çok daha geride.
Siz Türkiyeyi M.Ö'de yaşayan bir devlet sanıyorsunuz sanırım. NATO'nun en iyi 2'nci ordusu Türkiyedir. Savaş sistemler ile yapılmaz. TSK sürekli harp halindedir en son ne zaman savaştıklarını adamlar bile hatırlamıyorken sürekli aktif bir ordu ile pasif bir orduyu karşılaştırıyorsun. Gelişmiş sistemlere sahip olmak önemli değil üretmek önemli. XX Ülkeler ile ilişkimiz kötü diye savaş kaybedeceğiz diye bir şey yok Avrupa hala Rus tehdidi altında Türkiye gibi bir müttefiği kaybetmek sadece AB'nin başına dert olur ayrıca bu konu çok ayrı siyasi bir konu arkada bizim bilmediğimiz kaç etken daha vardır bu konuda yorum yapamayız. Avrupadan, Arap ülkelerinden pilotlar Türkiye de eğitim alıyor, Anadolu kartalları tatbikatından Türk Hava Kuvvetlerinin bilgi, birikimden faydalanmak için sırada bekliyor. Bir ordu isterse Dünyanın en iyi sistemlerine sahip mühim olan o sistemleri idame ettirebilmek ve kullanabilmektir.

Siz Türkiyeyi M.Ö'de yaşayan bir devlet sanıyorsunuz sanırım. NATO'nun en iyi 2'nci ordusu Türkiyedir. Savaş sistemler ile yapılmaz. TSK sürekli harp halindedir en son ne zaman savaştıklarını adamlar bile hatırlamıyorken sürekli aktif bir ordu ile pasif bir orduyu karşılaştırıyorsun. Gelişmiş sistemlere sahip olmak önemli değil üretmek önemli. XX Ülkeler ile ilişkimiz kötü diye savaş kaybedeceğiz diye bir şey yok Avrupa hala Rus tehdidi altında Türkiye gibi bir müttefiği kaybetmek sadece AB'nin başına dert olur ayrıca bu konu çok ayrı siyasi bir konu arkada bizim bilmediğimiz kaç etken daha vardır bu konuda yorum yapamayız. Avrupadan, Arap ülkelerinden pilotlar Türkiye de eğitim alıyor, Anadolu kartalları tatbikatından Türk Hava Kuvvetlerinin bilgi, birikimden faydalanmak için sırada bekliyor. Bir ordu isterse Dünyanın en iyi sistemlerine sahip mühim olan o sistemleri idame ettirebilmek ve kullanabilmektir.
Aynen öyle kardeşim Türkiye küçümsenemez.Savaş öyle kolay değil.

Ya kardeşim ne yapacaz biz f 17'lere mızrak mı atacağız? Objektif ol bir şey bildiğini sanıyorsun ama bomboşsun

Ya kardeşim ne yapacaz biz f 17'lere mızrak mı atacağız? Objektif ol bir şey bildiğini sanıyorsun ama bomboşsun
F-17 Yazmandan ne kadar bilgisiz olduğun aşikar zaten gelmiş bana boşsun diyor hahahah.
-
F-17 isminde bir uçak yok şuan dostum.
F-17 Northrop Grumman'ın General Dynamics tasarımı F-16'ya karşı üretmiş olduğu bir prototip, esasında ABD ordusunda açılan uçak ihalesine katılmak için üretilen bir prototip. En azından ''F-17'' diye salladın ama bir şey öğrendin ne güzel :)

Northrop YF-17
Bilgi seviyen ifşa oldu kardeşim
Şu anda F-17'mi kullanılıyor dostum :)

Ayrıca mızrak atmayacağız, Bozdoğan ve Gökdoğan atacağız.

F-17 Yazmandan ne kadar bilgisiz olduğun aşikar zaten gelmiş bana boşsun diyor hahahah.
-
F-17 isminde bir uçak yok şuan dostum.
F-17 Northrop Grumman'ın General Dynamics tasarımı F-16'ya karşı üretmiş olduğu bir prototip, esasında ABD ordusunda açılan uçak ihalesine katılmak için üretilen bir prototip. En azından ''F-17'' diye salladın ama bir şey öğrendin ne güzel :)

Şu anda F-17'mi kullanılıyor dostum :)

Ayrıca mızrak atmayacağız, Bozdoğan ve Gökdoğan atacağız.
Aynen kanka çok iyiyiz bari Amerikayı yenermiyiz onu söyle

Northrop YF-17
Bilgi seviyen ifşa oldu kardeşim
Kardeşim ne mızragından bahsediyorsun sen yaşadığın ülkenin farkında mısın?Ne gördün bu güne kadar kaç yaşındasın??14 15 yaşında falansın muhtemel.

Amerika neden çıkarı olmadan yunanistanın arkasında dursun?

Kardeşim ne mızragından bahsediyorsun sen yaşadığın ülkenin farkında mısın?Ne gördün bu güne kadar kaç yaşındasın??14 15 yaşında falansın muhtemel.

Amerika neden çıkarı olmadan yunanistanın arkasında dursun?
Ya sen bi karışma bilgisiz adam

AB diyorsun sonra ABD diyorsun AB'den geriyiz dedin cevap verdim, ABD'den iyimiyiz diye konuyu saçma sapan yerlere çekemeye çalışıyorsun kendini küçük düşürüyorsun dostum yapma. Kurduğum cümlelerde ne ABD'yi yeneriz nede ABD'den iyiyiz gibi bir cümle var beni bilen zaten bu durumlarda ne kadar objektif olduğumu bilir en azından önceki attığım mesajlara girip baksan zaten anlarsın kendini komik duruma düşürüyorsun yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,598
Üyeler
187,535
Son üye
Tufeng
Geri