Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
eş değer değil ya ama cidden ucuzlarDün gece pro aldım bunlar onla eş değer mi ona göre iptal edeyim .
eş değer değil ya ama cidden ucuzlarDün gece pro aldım bunlar onla eş değer mi ona göre iptal edeyim .
390 TL niye alınmasınSarj istasyonu yoksa alınmaz bu.
sepete kaç tane ekleyip aldınız siz hocam?390 TL niye alınmasın![]()
2 tane ekledim birini iptal ettimsepete kaç tane ekleyip aldınız siz hocam?
Deneyip göreceğiz ama o ay bu ay değil. Çok fazla sipariş verdim iptal olmasınHocam tek bir paket vergisiz fiyatı 30 euroyu geçmediği sürece sorun olmaz. bu mouse yaklaşık 7 eıuro
stok yoksa siyahta değişmez kanki stok takip etbu müşteri hizmetleri ne kadar sıkıntılı beyaz rengini aldım siyahla değişmek istiyorum ıygulamada bende hata veriyor illa yardım etmem diyor
stok var kadın mal değişmem diyorstok yoksa siyahta değişmez kanki stok takip et
Ben 2 taneye alamıyorum 670 min tutar çok saçma2 tane ekledim birini iptal ettim
maalesefBen bu vergi olayını anlamadım, sepeti 760 tl yaptım 460 civarı vergi çıktı , biz şimdi ne alırsak alalım illa vergi çıkacak mı
sen kadını boşver ben değiştirmiştim çok rahat şekilde rengini bilgisayardan deniyorsan birde telefondan denesenestok var kadın mal değişmem diyor