salihuysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
yapıştırdım konu sahibine teşekkür ederim açmasa görmezdimOlsun reis pembe var yapıştır yapıştır
yapıştırdım konu sahibine teşekkür ederim açmasa görmezdimOlsun reis pembe var yapıştır yapıştır
o kadar türkiyeden sipariş aldılar tr pazarına açılsalar artık keşkeBe tanınması dostum. Zaten biliniyordu ki amazon çok satıyordu. Fakat gümrük olayları yüzünden kaldırdılar satıştan. He bu fiyata asla satılmıyordu orası ayrı
rica ederim hocam hayırlı olsunyapıştırdım konu sahibine teşekkür ederim açmasa görmezdim
o kadar türkiyeden sipariş aldılar tr pazarına açılsalar artık keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rica ederim hocam hayırlı olsun
1 siparişte 5 ürün mü sadece maksimumevet 5 ürün ve 30 euro sınırı var
Ayda toplam 5 ürün hocam tek siparişte 4-5 ürün alabilirsiniz sanırım.1 siparişte 5 ürün mü sadece maksimum
Ayda toplam 5 ürün hocam teksiparişte 4-5 ürün alabilirsiniz sanırım.![]()
hocam vergisiyle sepette ne kadar oluyor ? Hesabım yok , ona göre hesap açıp alıcam.
Kuponla bana 845 e geliyor botu zorlayın derim.Vergisi cartı curtu 1200e geliyor dimi
bu sepette bunları aldım önceki siparişimde de 159pro vardı sadece ikiside geçer mi şimdi?Ayda toplam 5 ürün hocam tek siparişte 4-5 ürün alabilirsiniz sanırım.
Geçer herhalde sanırım umarım tam emin değilim.bu sepette bunları aldım önceki siparişimde de 159pro vardı sadece ikiside geçer mi şimdi?