Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Bende de 4 gündür havaalanında depoda çürüyecek meret en sonYahu 6 gündür uçağa gidiyor nakilde fare ne Aras'ından bahsediyorsun.
Bende de 4 gündür havaalanında depoda çürüyecek meret en sonYahu 6 gündür uçağa gidiyor nakilde fare ne Aras'ından bahsediyorsun.
bu daha iyidir büyük ihtimalle.Peki hocam Logitech G305 mi yoksa bu mu daha iyidir?
Benim aras olanlar uzun sürüyor mng çok hızlı ilerliyorYahu 6 gündür uçağa gidiyor nakilde fare ne Aras'ından bahsediyorsun belirtiyim MNG getirecek yazıyor.
Rog alacağıma Apex alırım daha iyi.Şimdi bir düşündüm de neden bundan 4 5 tane alıyorsunuz ki gidin rog falan alın o paraya yazık.
Benim lanette ikisi de yavaş değişen bir şey yok işin garibi farklı hesaplardan sipariş verdim nasıl hepsi yavaş gelebilir.Benim aras olanlar uzun sürüyor mng çok hızlı ilerliyor
2000 e satma hayalleri olanlar vardır belkiŞimdi bir düşündüm de neden bundan 4 5 tane alıyorsunuz ki gidin rog falan alın o paraya yazık.
Apex eder 1500-2000 bu arada.2000 e satma hayalleri olanlar vardır belki![]()
Evet var 2k çok rahat gider fotoğraf koyulabilen bi docku var2000 e satma hayalleri olanlar vardır belki![]()
Şimdi bir düşündüm de neden bundan 4 5 tane alıyorsunuz ki gidin rog falan alın o paraya yazık.
dock ne oluyor hocamEpomaker sitesin'de yeni inceleme yapılan yorumlar var apex ile ilgili ve olumu ajazz bile kendi sitesinde royuna olarak göstermiş mcu nordic belki üretmiyordur artık sorunsuz gelme ihtimali de çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet var 2k çok rahat gider fotoğraf koyulabilen bi docku var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rog'dan daha iyi bencce
asğamğgmpasğpsmagpğösapğgsaö herkes kafayı yediTuvalete gidiyorum vallahi stok gelirse var ya...
dwadawlşawkasğamğgmpasğpsmagpğösapğgsaö herkes kafayı yedi
Şarj ettiğin standı hocam üstünde ekran var fotoğraf filan da koyabiliyorsunuz hemde 8k alıcısı oluyordock ne oluyor hocam