Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 498
İyiymiş de bizede bırakın biraz 5 taneyi ne yapcanız arkadaş.
İyiymiş de bizede bırakın biraz 5 taneyi ne yapcanız arkadaş.
Tamam hocam saolun tekrardantip c kablosu ile şarj edebiliyorsunuz veya isterseniz kabloluda kullanabilirsiniz.
3 gündür yok Pro yok Apex. En son dün vazgeçmiştim dalga geçer gibi gece yarısı stok gelmiş. İkinci elini iki-üç katına satmasalar oradan alıp kurtulacağım ama yok.İhtiyacı olup da almak isteyene lafım yok da sırf alıp üstüne kar koyarım diyen salatalıklara allah akıl fikir versin, gidin biraz dışarı hava alın beyninize oksijen gitsin.
sen de bi ... milletin online olmasına da karışır olmuşlarBurda sabahtan beri işsiz gibi stok kovalayacaginiza(fazladan almak için) gidin şerefinizle bir işe girin uğraşmayin böyle şeylerle
%20 indirimi bilmiyordum 550 küsüre denk geldi tanesi
5 paketin toplamı 30 euro olmalı diye kolpa bi infoyu kim verdi5 paket hakkı var da 5 paketin toplamı 30 Euro’yu geçerse geçmiyor ki gümrükten aynı tc ye imkansız.
sende beklemiyorsan bende bişey bilmiyorum XDbilenlere bir şey sorcam ön siparişle beraber başka ürün aldım bazı ürünler kargoya verildi bazıları hala tedarik ediliyor 2 farklı paket halinde gelicek gümrükde sıkıntı çıkartırmı ?
sorunlu falan çıkarsa trajikomik olur o kadar alan insan için :/İyiymiş de bizede bırakın biraz 5 taneyi ne yapcanız arkadaş.
ben bekliyorum zaten mouse lazımsende beklemiyorsan bende bişey bilmiyorum XD
Öyleyse çok iyiymiş ben tüm paketlerin toplamı o kadar olcak sanıyordum.5 paketin toplamı 30 euro olmalı diye kolpa bi infoyu kim verdipaket başı 30 euro
Git iş bulda çalış o zamanben bekliyorum zaten mouse lazım