Spectre_zz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 642
dogru demisler rastgele tamamenAga pro modelini alacağım fakat 830 tl. desteğe yazdım kupon verirmisiniz falan rastgele geliyor dediler. Bunun taktiği var mı?
dogru demisler rastgele tamamenAga pro modelini alacağım fakat 830 tl. desteğe yazdım kupon verirmisiniz falan rastgele geliyor dediler. Bunun taktiği var mı?
Ben darlaya darlaya güncelletiyorum kargomu yok böyle bir şey yeminle.4 5 desteğe yazıp darlamak yoksa vermiyorlar
Aga pro modelini alacağım fakat 830 tl. desteğe yazdım kupon verirmisiniz falan rastgele geliyor dediler. Bunun taktiği var mı?
rebate100 çalışmıyor diye girersen konuya büyük ihtimal alabilirsin direkt kupon ver diyince vermiyorlarAga pro modelini alacağım fakat 830 tl. desteğe yazdım kupon verirmisiniz falan rastgele geliyor dediler. Bunun taktiği var mı?
ben öyle yazınca ekran görüntüsü istedi destekrebate100 çalışmıyor diye girersen konuya büyük ihtimal alabilirsin direkt kupon ver diyince vermiyorlar
Acaba niye hmmben öyle yazınca ekran görüntüsü istedi destek.
valla kimse benden böyle bir şey talep etmedi. önceki konuda da herkes bu şekilde talep etti ilk defa senden duydum böyle bir şey talep ettikleriniben öyle yazınca ekran görüntüsü istedi destek.
Bana zorlamadan veriyorlar her seferinde siparişim gecikti deyince desteğin tek işe yarar görevi olan %20 kupon'u veriyor.zorlayın birkaç temsilciye biri veriyor illaki genelde erkekler veriyor