S10e kullanıyorum sorularınız varsa alayım

Heath Ledger

80+ Silver
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
2,693
Reaksiyon skoru
1,749
S10e hakkında sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
 
Ben de S10e kullanıyorum, son 3-4 gündür Google Chrome açılmıyor, Opera kullanıyorum. Sende de aynı sorun var mı?
Hayır. Şu an foruma telefondan ve Chrome üzerinden giriyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Telefonu açıp kapatmayı denedin mi? (Türk usulü :))
 
Ekran deliği rahatsız etmiyor mu?
Hayır 1-2 güne alışıyorsun. Ama oyun ya da video izlerken telefonu hep yatay şekilde tutarım ve genelde saat yönünün tersi yönde telefonu çevirerek yatay pozisyona getiririm. Ama kulaklık veya şarj aleti taktığım zaman bazen tam ters şeklinde çevirince kameranın yukarıda değil de aşağıda olması biraz rahatsız etmişti başlarda ama şimdi hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
 
Delikli telefon video vs izlerken rahatsız edıyo aynı çentik gibi .
Videoların bir çoğu henüz 16:9 formatında o yüzden izlerken kameraya denk gelmiyor ama 18:9 veya 19:9 video formatında olursa bazen rahatsız edici olabiliyor
 
Geri
Top