gkn52
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Aaa pardon ya uykuluyum fark etmedim kusura bakmayin 

Hocam bu mouse konusu ya![]()
Hocam bu mouse konusu ya![]()
Sabah sabah dalga mı geçiyosun git bir yüzünü yıka hocam
2 gündür bağıra bağıra diyorum ki attack shakr 2 hafta önce mi ne bir yoruma 4khz ve 8khz sorunu fixlendi güncelleme ile son driver yükleyin diye yazmış diyorum kimse s*kne takmiyorUltracı diye bir arkadaşımızın eline geçmiş 8kda valorant oynamış hiç takılma yok diyor.Normalde kullanıcılar royuan 4k 8k da takılma yapıyor diyor içindeki mcuyu daha açamadığımız için tam bilmiyoruz ama nortic olabilir belki satıcı tarafımıza royuan dedi ama bu oyun testi kafaları karıştırdı biraz
2 gündür foruma giremiyorum hocam girmediğim için özür dilerim.Konferanslar raporlar ödevler derken giremediğim için ben özür dilerim.2 gündür bağıra bağıra diyorum ki attack shakr 2 hafta önce mi ne bir yoruma 4khz ve 8khz sorunu fixlendi güncelleme ile son driver yükleyin diye yazmış diyorum kimse s*kne takmiyor
Bizim proyu uçurdular kaçırdılar galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apex'ler harekete geçti bakalım haftata gelir inş![]()
Şans yok bizde hep gecikiyor bi kargom 4 gündür uçakta olur mu yaAlıntıyı görüntüle
Seninki geç kalmış
Güncellemiyorlardır. Benim uçak meğerse dün 8 gibi kalkmış bilgiyi bugün sabah güncellediler.Şans yok bizde hep gecikiyor bi kargom 4 gündür uçakta olur mu ya
Umarım öyledir ya pro'yu bekliyorum bi haraket yokGüncellemiyorlardır. Benim uçak meğerse dün 8 gibi kalkmış bilgiyi bugün sabah güncellediler.
Sana özel demedim ben genel konuştum reportlamislar ckwkdka2 gündür foruma giremiyorum hocam girmediğim için özür dilerim.Konferanslar raporlar ödevler derken giremediğim için ben özür dilerim.