❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ultracı diye bir arkadaşımızın eline geçmiş 8kda valorant oynamış hiç takılma yok diyor.Normalde kullanıcılar royuan 4k 8k da takılma yapıyor diyor içindeki mcuyu daha açamadığımız için tam bilmiyoruz ama nortic olabilir belki satıcı tarafımıza royuan dedi ama bu oyun testi kafaları karıştırdı biraz
2 gündür bağıra bağıra diyorum ki attack shakr 2 hafta önce mi ne bir yoruma 4khz ve 8khz sorunu fixlendi güncelleme ile son driver yükleyin diye yazmış diyorum kimse s*kne takmiyor

Bizim proyu uçurdular kaçırdılar galiba :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apex'ler harekete geçti bakalım haftata gelir inş :D

Ekler

• 1730440783163.png
    1730440783163.png
    49.9 KB · Hit: 78
  • 1730440851390.png
    1730440851390.png
    21.2 KB · Hit: 76
Yahu hocam pro mu daha iyi apex mi halen çözemedim 😅 bi stoğa girdi apex bir daha girmedi o kadar çok sohbet döndü ki takip edemedim, ben 159mc modelini aldım 😅 ilk onu gördüm sonra bi baktım pro apex modelleri var

2 gündür bağıra bağıra diyorum ki attack shakr 2 hafta önce mi ne bir yoruma 4khz ve 8khz sorunu fixlendi güncelleme ile son driver yükleyin diye yazmış diyorum kimse s*kne takmiyor
2 gündür foruma giremiyorum hocam girmediğim için özür dilerim.Konferanslar raporlar ödevler derken giremediğim için ben özür dilerim.

Stok gelince renk nasıl değiştiriliyordu sanki biri yapmıştı? Ben turuncu aldım da mavi veya beyaz istiyom

Abiler bu gümrükte hani 2 farklı paket olunca sıkıntı oluyor ya bir tane paketi birkaç gün önce istemiştim şimdi yeniden bir tane istedim sorun olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri