Palo DAYI 👑
80+ Gold
apexde bitti şuan
1stok geldi turuncu gene
2 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
1stok geldi turuncu gene
2 oldu
Yav girebileceğim tc kalmadı artık. Tek tc üzerinden kaç ürün alınabiliyor fiyat sınırı ve adet olarak?
Ajazz populizminin yanında bu ürünü aldım sizce nasıl?
*******(SWİTCHLER)
*******(TEMUDA İNDİRİM KODLARI, DAHA FAZLA DA OLABİLİR AZ DA BİLMİYORUM İLK ALIŞVERİŞİM.)*******
ANA EKRANDA ARAMA KISMINA act695556, dpp3976 VE vrgtr15030 KODLARINI GİRİN BEN O ŞEKİLDE BİRAZ İNDİRİM YAPMIŞTIM. TELEFONDAN UYGULAMA ÜZERİNDEN YAPTIM.
*******THUNDER BLACK SOUND TEST********
aylık 5 olması lazımYav girebileceğim tc kalmadı artık. Tek tc üzerinden kaç ürün alınabiliyor fiyat sınırı ve adet olarak?
Hocam siz neler aldınızYav girebileceğim tc kalmadı artık. Tek tc üzerinden kaç ürün alınabiliyor fiyat sınırı ve adet olarak?
Aynı üründen 5 tane alınabilir tagı görmüştüm temuda bir bakayim kesin konuşamıyorumYav girebileceğim tc kalmadı artık. Tek tc üzerinden kaç ürün alınabiliyor fiyat sınırı ve adet olarak?
Yav girebileceğim tc kalmadı artık. Tek tc üzerinden kaç ürün alınabiliyor fiyat sınırı ve adet olarak?
Arkadaşlardan aldıgım bilgilere göre sipariş bazlı 30 euro ve aylık 5 sipariş hakkı ile birlikte toplamda aylık 150 euroluk sipariş verebilirsin. Pratikte ne olur bilmiyorum.Yav girebileceğim tc kalmadı artık. Tek tc üzerinden kaç ürün alınabiliyor fiyat sınırı ve adet olarak?
Kanka kuponu nasil veriyoulan şu %20 yi verdi bir şeyler alasım geliyor indirim boşa gitmesin![]()
ben klavyeden aldım bir tane sonra desteğe siparişim nerede yazdım verdi başka bir şey bilmiyorumKanka kuponu nasil veriyo
Hesabıma kupon tanımlar mısınız diyorsunuz veriyorKanka kuponu nasil veriyo
Machineke M7 Pro Mouse Ajazz AJ159 Pro Mouse Blue Axis 35 tane switch 2 tane de ajazz klavyeHocam siz neler aldınız
maşallahMachineke M7 Pro Mouse Ajazz AJ159 Pro Mouse Blue Axis 35 tane switch 2 tane de ajazz klavye
ben de aj159 pro alsam mı diye düşünüyordum çok iyi ama ihtiyacım yok ...Machineke M7 Pro Mouse Ajazz AJ159 Pro Mouse Blue Axis 35 tane switch 2 tane de ajazz klavye
Etmez şuan alsan 2kya koysan alıcısı var yani.maşallah
ben de aj159 pro alsam mı diye düşünüyordum çok iyi ama ihtiyacım yok ...
bu konudaki klavye güzel dimi hocam pişman etmez