Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
apex belli olmaz prodan daha iyide olabilirapexde aynı mcu olduğunu nerden biliyorsunuz hocam?
apex belli olmaz prodan daha iyide olabilirapexde aynı mcu olduğunu nerden biliyorsunuz hocam?
kısacası pro modelini 700 TL'ye kadar nasıl düşürdü satın alanlar, farklı bir satıcıdan mı aldılar yoksa kuponla vs. mi çözdüler orayı kaçırdımHocam özet geçersek bi 50 sayfa daha yazarız sorunu söyle cevaplayalım 1 sayfada bitsin iş.
Aynısını attım red yedim hocam başarılar
Promosyonlar kısmında "ekstra indirim seni bekliyor" diye bir promosyon var ondan denk getirip de aldılar daha düşük almak isterseniz %20 kuponla birleşiyor o promosyon.kısacası pro modelini 700 TL'ye kadar nasıl düşürdü satın alanlar, farklı bir satıcıdan mı aldılar yoksa kuponla vs. mi çözdüler orayı kaçırdım
teşekkür ederimPromosyonlar kısmında "ekstra indirim seni bekliyor" diye bir promosyon var ondan denk getirip de aldılar daha düşük almak isterseniz %20 kuponla birleşiyor o promosyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar aramızda iyi insan varsa Gamesir veya 8bitdo gamepadler de indirime girsin.
İşe yaradı teşekkürlerverdiğim apex daha yeni temu deposundan ayrıldı öncelikle onu belirteyim. Daha sonra desteğe tıkladım apex siparişime tıkladım. Lojistik sürecini hızlandırın." a bastım ve :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
senindemi ürünün depodan yeni ayrıldıİşe yaradı teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
kanka 370 e alanı gördüm vergi dahilkısacası pro modelini 700 TL'ye kadar nasıl düşürdü satın alanlar, farklı bir satıcıdan mı aldılar yoksa kuponla vs. mi çözdüler orayı kaçırdım
kendi sitesinde 2400₺bu apex satmak için alınır mı bana alınmaz gibi geliyor 800 e aldım diyelim maks kaça satıcam ki 1300 e falan anca gider o parayı elimde tutsam daha iyi lazım olur iyi kar ettircek olsa 5 10 tane çekeyimde
inşallah dolandırılmayız sence dolandırırlar mı pro sağlam da apex bilmiyorumiyidir
onu nasıl yaptılar dayı ya 370e gelecekse ben 1 adet daha alırım lkfjaskljfkanka 370 e alanı gördüm vergi dahil
ikinci elde zor ama o fiyata gitmesi hocamkendi sitesinde 2400₺
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inşallah dolandırılmayız sence dolandırırlar mı pro sağlam da apex bilmiyorum
kanka ssi var bende atayım istiyosanonu nasıl yaptılar dayı ya 370e gelecekse ben 1 adet daha alırım lkfjaskljf