❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hocam özet geçersek bi 50 sayfa daha yazarız sorunu söyle cevaplayalım 1 sayfada bitsin iş.
kısacası pro modelini 700 TL'ye kadar nasıl düşürdü satın alanlar, farklı bir satıcıdan mı aldılar yoksa kuponla vs. mi çözdüler orayı kaçırdım

kısacası pro modelini 700 TL'ye kadar nasıl düşürdü satın alanlar, farklı bir satıcıdan mı aldılar yoksa kuponla vs. mi çözdüler orayı kaçırdım
Promosyonlar kısmında "ekstra indirim seni bekliyor" diye bir promosyon var ondan denk getirip de aldılar daha düşük almak isterseniz %20 kuponla birleşiyor o promosyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar aramızda iyi insan varsa dua etsin Gamesir veya 8bitdo gamepadler de indirime girsin.

Promosyonlar kısmında "ekstra indirim seni bekliyor" diye bir promosyon var ondan denk getirip de aldılar daha düşük almak isterseniz %20 kuponla birleşiyor o promosyon.

Arkadaşlar aramızda iyi insan varsa Gamesir veya 8bitdo gamepadler de indirime girsin.
teşekkür ederim :PeepoLeave:

verdiğim apex daha yeni temu deposundan ayrıldı öncelikle onu belirteyim. Daha sonra desteğe tıkladım apex siparişime tıkladım. Lojistik sürecini hızlandırın." a bastım ve :

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşe yaradı teşekkürler:)
Screenshot_2024-11-01-21-54-23-137_com.einnovation.temu.jpg

bu apex satmak için alınır mı bana alınmaz gibi geliyor 800 e aldım diyelim maks kaça satıcam ki 1300 e falan anca gider o parayı elimde tutsam daha iyi lazım olur iyi kar ettircek olsa 5 10 tane çekeyimde

bu apex satmak için alınır mı bana alınmaz gibi geliyor 800 e aldım diyelim maks kaça satıcam ki 1300 e falan anca gider o parayı elimde tutsam daha iyi lazım olur iyi kar ettircek olsa 5 10 tane çekeyimde
kendi sitesinde 2400₺

inşallah dolandırılmayız sence dolandırırlar mı pro sağlam da apex bilmiyorum

kendi sitesinde 2400₺

inşallah dolandırılmayız sence dolandırırlar mı pro sağlam da apex bilmiyorum
ikinci elde zor ama o fiyata gitmesi hocam

onu nasıl yaptılar dayı ya 370e gelecekse ben 1 adet daha alırım lkfjaskljf
kanka ssi var bende atayım istiyosan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR