FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,372
Pro da mı apex de mi çıktıBakalım hocam kısmi para iadesi için şansımı deniyorum.Verirlerse efsane olur bir tanede apex alırım galiba verirlerse.
Pro da mı apex de mi çıktıBakalım hocam kısmi para iadesi için şansımı deniyorum.Verirlerse efsane olur bir tanede apex alırım galiba verirlerse.
Evet biliyorum da şöyle bişey var. Ben 2 klavye 2 mouse sipariş ettim ve bunların yanında ıvız zıvırlar var min sepet dolsun diye. Toplam 4 tane sipariş var. Bi klavye bana diğer klavye kardeşime mouseun biri kardeşime diğeri arkadaşıma olacak şekilde aldım. Benim korkum şu 4 siparişten ikisinin ıvır zıvırları ayrı paketle gelse benim aylık paket sınırımı aşıyo. Arkadaşıma aldığım mouseu stoklar yenilenince onun hesaptan sipariş edip kendi hesabımdaki siparişi iptal edicem riske girmemek için. Onu bekliyorum yani (galiba biraz karışık oldu)Saat 8 gibi 17 tane stok geldi truncu
Proda bir arkadaş açmış galiba pan1080 çıkmış.Müşteri temsilcisi uzman ekiplere sordum cevap bekliyorum diyor bakalım inşallah kısmi para iadesi patlatırlar.Pro da mı apex de mi çıktı
Proda cikti yukarıda görseller var atmıştım alıntı olarakPro da mı apex de mi çıktı
Her sipariştekiler aylık tek hakkından düşer yani bir şey olmazEvet biliyorum da şöyle bişey var. Ben 2 klavye 2 mouse sipariş ettim ve bunların yanında ıvız zıvırlar var min sepet dolsun diye. Toplam 4 tane sipariş var. Bi klavye bana diğer klavye kardeşime mouseun biri kardeşime diğeri arkadaşıma olacak şekilde aldım. Benim korkum şu 4 siparişten ikisinin ıvır zıvırları ayrı paketle gelse benim aylık paket sınırımı aşıyo. Arkadaşıma aldığım mouseu stoklar yenilenince onun hesaptan sipariş edip kendi hesabımdaki siparişi iptal edicem riske girmemek için. Onu bekliyorum yani (galiba biraz karışık oldu)
aynı çipi kullanıyormuş zaten sorun yok bence pan1080 olmasında.Proda bir arkadaş açmış galiba pan1080 çıkmış.Müşteri temsilcisi uzman ekiplere sordum cevap bekliyorum diyor bakalım inşallah kısmi para iadesi patlatırlar.
Siparişi verdikden sonra alt tutara ulaşmak için eklediğin ıvır zıvırları iptal edersen siparişin gene geliyor ben öyle 100tl ye ürün aldım ucaktaEvet biliyorum da şöyle bişey var. Ben 2 klavye 2 mouse sipariş ettim ve bunların yanında ıvız zıvırlar var min sepet dolsun diye. Toplam 4 tane sipariş var. Bi klavye bana diğer klavye kardeşime mouseun biri kardeşime diğeri arkadaşıma olacak şekilde aldım. Benim korkum şu 4 siparişten ikisinin ıvır zıvırları ayrı paketle gelse benim aylık paket sınırımı aşıyo. Arkadaşıma aldığım mouseu stoklar yenilenince onun hesaptan sipariş edip kendi hesabımdaki siparişi iptal edicem riske girmemek için. Onu bekliyorum yani (galiba biraz karışık oldu)
Ivır zivirlar ihtiyaç değilse iptal etEvet biliyorum da şöyle bişey var. Ben 2 klavye 2 mouse sipariş ettim ve bunların yanında ıvız zıvırlar var min sepet dolsun diye. Toplam 4 tane sipariş var. Bi klavye bana diğer klavye kardeşime mouseun biri kardeşime diğeri arkadaşıma olacak şekilde aldım. Benim korkum şu 4 siparişten ikisinin ıvır zıvırları ayrı paketle gelse benim aylık paket sınırımı aşıyo. Arkadaşıma aldığım mouseu stoklar yenilenince onun hesaptan sipariş edip kendi hesabımdaki siparişi iptal edicem riske girmemek için. Onu bekliyorum yani (galiba biraz karışık oldu)
Hiç uğraşmıyım mı yani? Belki siparişler tek pakette gelmezse sınır aşarsa diye uğraşıyodumHer sipariştekiler aylık tek hakkından düşer yani bir şey olmaz
1k dongle ek olarak bağlanmak için bulabilirmiyiz
Aslında ihtiyaçlar ya hiç öyle saçma sapan şeyler almadım. Stok bekleme sırasında güzel şeyler buldumIvır zivirlar ihtiyaç değilse iptal et