En kötü 4 gün.YA BARİ BEN ARAYA SORUMU TEKRAR SIKIŞTIRAM. UÇAK İNDİĞİNDE HAVAALANINDAN GÜMRÜĞE GEÇMESİ NE KADSR SÜRDÜ SİZDE?
En kötü 4 gün.YA BARİ BEN ARAYA SORUMU TEKRAR SIKIŞTIRAM. UÇAK İNDİĞİNDE HAVAALANINDAN GÜMRÜĞE GEÇMESİ NE KADSR SÜRDÜ SİZDE?
SoylemiyorkiPro gelmiş hocam anlamınız mı kıt.
nasil hocam denediniz miYa pro elime ulaştı ancak bunun driveri hangisi indirdiğimde sürekli device not detected diyor.
Expr diye model var melez o daha iyiaga sacma olcak 400den fazla oldu apexmı alsam promu
İki gündür havaalanında bekliyor güncellemediler mi anlamadım gittiEn kötü 4 gün.
Alıntıyı görüntüle
sehir neresi hocam?En kötü 4 gün.
Alıntıyı görüntüle
Foto gelirmiPro geldi mouse tüm hz larda sorunsuz takılma donma yok
12400f Rx6700xt sistemde 8hz da takılma yapmadı warzone da denedim mouse süper arkadaşlar içiniz rahat olsun
Hayırlı olsun bakalım benimki de gelsin deniyeyim..Pro geldi mouse tüm hz larda sorunsuz takılma donma yok
12400f Rx6700xt sistemde 8hz da takılma yapmadı warzone da denedim mouse süper arkadaşlar içiniz rahat olsun
Angarasehir neresi hocam?
link gelirmi ama apex cok ucuza gelıyor pro ya napsam acabaExpr diye model var melez o daha iyi
pro geldi mi hocam size?Hayırlı olsun bakalım benimki de gelsin deniyeyim..
Angara
mouse çalışıyor ancak driveri kurup ayar yapamadım bir türlünasil hocam denediniz mi
Dağıtımda.pro geldi mi hocam size?