SamiPRE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
Yardımcı olursanız sevinirimBen pro versiyonu aldım şuan kargoda sizce apexide alıyım mi yoksa klavye felan mı alıyim
Yardımcı olursanız sevinirimBen pro versiyonu aldım şuan kargoda sizce apexide alıyım mi yoksa klavye felan mı alıyim
hocam apex bende 533 tl ye indi mavi rengiApex hocam ama pro ucuzsa proda alabilirsiniz.
apex fiyat olarakta donanım olarakta daha iyi(aşşırı derecede iyi değil sadece daha iyi). linkte aşağı in modellerin karşılaştırma görseli varpro mu daha iyi apex mi hocam
Geçmiş olsun hocam o zaman arkadaşımızın apex ile proyu karşılaştırmasını bekleyin isterseniz.Kagit üzerinde apex daha iyi gözüküyor ama arkadaşın gerçek bir inceleme yapması daha iyi olur bencehocam r1se zaten mefta oldu sag clıgı gıttı![]()
benim bildiğim r1 se modelinde 3395 SE sensörü var yani 18K DPI 400 ips 40g ivmeye sahip.Mouse comparasion sitesinde aynı sensorler var gözüküyor hocam malzeme kalitesi hakkında fikrim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Valla hocam pro icin teşvik indiriminiz yoksa apexi yapıştırın bencehocam apex bende 533 tl ye indi mavi rengi
adam ya adam geldi işte adamAlıntıyı görüntüle
Karşılaştırıyorum inceleme yazarım
Prolar ve apexler 8k destekliyor hocam apexin sensörü prodanda ondanda iyibenim bildiğim r1 se modelinde 3395 SE sensörü var yani 18K DPI 400 ips 40g ivmeye sahip.
hocam lütfen başka konu aç yaAlıntıyı görüntüle
Karşılaştırıyorum inceleme yazarım
hocam bu delux 800 prodan falan ıyı bı urun muGeçmiş olsun hocam o zaman arkadaşımızın apex ile proyu karşılaştırmasını bekleyin isterseniz.Kagit üzerinde apex daha iyi gözüküyor ama arkadaşın gerçek bir inceleme yapması daha iyi olur bence
Çok ucuza 8K destekleyen ve yanında manyetik şarj standı olan fare bunun arkadasında koşulmayacak da neyin koşulacak?ne var bunda bu kadar millet peşinden koşuyor