❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

hocam renklere nasıl bu kadar takılıyorsunuz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben de anlamadım mıllet kuponla falan alıyor bıze 1 mouse 1 k ya gelıyor nasıl kupon yapıyorlar anlamadım bi arkadaş bizi aydınlatsa
ben de beyaz için iki gündür bekliyorum yoksa 740₺’ye geliyor mavi apex

Ya kısmi kredi vermiyorlar bizim türkler daha önce 50 tlyi geri aldığımdan.başka satıcıda ucuzdu diye.

740 tl ye nasıl gelıyo hocam tek basına nasıl alıyorsun kı
şöyle yapabilirsin 2 tane ürün alıyorsun sepet tutarını aşmak için sonrasında aldığın ürünü destek üzerinden iptal ediyorsun ister kredi olarak al ister kartına iade ama karta iade edilmesi biraz zaman alıyor tekrar alışveriş yapacaksan kredi olarak almak daha mantıklı oluyor.

şöyle yapabilirsin 2 tane ürün alıyorsun sepet tutarını aşmak için sonrasında aldığın ürünü destek üzerinden iptal ediyorsun ister kredi olarak al ister kartına iade ama karta iade edilmesi biraz zaman alıyor tekrar alışveriş yapacaksan kredi olarak almak daha mantıklı oluyor.
ama iptal ettirmediğim ürün bana ulasıyor mu

Aynı sipariş içinde kaç adet alabiliriz? Bir de yeni kullanıcı indirimi var mı şu anda?

Boşuna boşuna o kadar 15 tane fareyi iade ettin.
Yok be bir şey olmaz satılması zor olacak onun yerine 2 klavye aldım daha pahalı daha rahat satılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok be bir şey olmaz satılması zor olacak onun yerine 2 klavye aldım daha pahalı daha rahat satılır
2 tane kaldı onu iptal edecektim onlar kargoda diye olmadı şuan bile düşünüyorum o 1 adet nasıl satılacak 1500’e 😂 klavyeler kafadan 2k rahat gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,301
Üyeler
186,462
Son üye
Burakkayax
Geri