❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beyler ben siyah da aldım dedim maviyi iptal edim ama kargodaydi
Müşteri hizmetlerine yazdim iptal edin filan ben siyahini almak istiyordum stokta yoktu o yüzden mavi aldim şimdi siyah aldim maviyi iptal edin
Kargoda olduğu için iptal edemeyiz dedi o ama özür niyetine yüzde 20 kupon vereyim dedim
Şaaaak kuponu da aldim siyahi iptal edip tekrar aldim maviyi arkadasa sattim

hocam sinirini atacağınıza kodu nasıl yapacağımızı söyleyin ki bizde müşteri hizmetlerinden dilenmeyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

budna sadece sepet indirimi yapıyor her türlü 480 e tamamlamak gerekiyor ve vergiyle yine 900 e yakın bi fiyata geliyor
Hocam bu %20 kodu benim o toplam 1000TL olan başka bir şey

@KaptanMC Laptop kullanıyorum ama şu klavye aklımda kaldı. Ama para da kalmadı. Nays' tan borç alacağım bu gidişle :D.

hocam sinirini atacağınıza kodu nasıl yapacağımızı söyleyin ki bizde müşteri hizmetlerinden dilenmeyelim.

budna sadece sepet indirimi yapıyor her türlü 480 e tamamlamak gerekiyor ve vergiyle yine 900 e yakın bi fiyata geliyor
Dostum boşver bunu sabahtan beri sağa sola dilenci diyor bir indirim buldum yazıcam diyor 10 mesajdır aynısını söylüyor millete 1 tane yardımı dokunmadı daha şu kuponu şunu yaparak alın hemen geliyor vs demedi daha anca sağa sola sallar icraat 0

sende oluyor oluyor oluyor diyorsun sürekli ,oluyorsa yap at boş yapma
Ben de tam bu arkadaşa yazacaktım dünyanın en boş insanlarından biri yok şuradan indirim geliyor buradan geliyor. Nasıl geliyor diyorsun. Geliyor diyor

Geri