KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,461
Yok hocam o 1000TL farklı o teşvik değil başka bir şey teşvik indirimi ile beraber 800TK hatta daha az bile olabilirİkisi nasıl 1000 oluyor ?
Yok hocam o 1000TL farklı o teşvik değil başka bir şey teşvik indirimi ile beraber 800TK hatta daha az bile olabilirİkisi nasıl 1000 oluyor ?
zaten dongle sarj standı oluyor sizde. içine gömülüValla dongle bulamadım benbantları kaldırmak da istemiyorum bt kullanırım 5.3 var neyse ki...
tamamdır hocam aldım bir tane beyazı kalmamış ama sağlık olsunİçinde geliyor diye biliyorum hocam
Apex daha iyi hocam
Güzel kuponlarda var hocam mesela ben kupon sayesinde vergi ödemeden Alabiliyorum şuan Aula F75 stoğa girmesini bekliyom alcam
vergi ödemeden nasıl alabiliyorsunuzİçinde geliyor diye biliyorum hocam
Apex daha iyi hocam
Güzel kuponlarda var hocam mesela ben kupon sayesinde vergi ödemeden Alabiliyorum şuan Aula F75 stoğa girmesini bekliyom alcam
Hocam bu %20 kodu benim o toplam 1000TL olan başka bir şeyhocam sinirini atacağınıza kodu nasıl yapacağımızı söyleyin ki bizde müşteri hizmetlerinden dilenmeyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
budna sadece sepet indirimi yapıyor her türlü 480 e tamamlamak gerekiyor ve vergiyle yine 900 e yakın bi fiyata geliyor
tamam hocam vergi dahil nasıl olabiliyor bu fiyat ?Yok hocam o 1000TL farklı o teşvik değil başka bir şey teşvik indirimi ile beraber 800TK hatta daha az bile olabilir
He anladım hocam tmmzaten dongle sarj standı oluyor sizde. içine gömülü
sende oluyor oluyor oluyor diyorsun sürekli ,oluyorsa yap at boş yapmaYok hocam o 1000TL farklı o teşvik değil başka bir şey teşvik indirimi ile beraber 800TK hatta daha az bile olabilir
Dostum boşver bunu sabahtan beri sağa sola dilenci diyor bir indirim buldum yazıcam diyor 10 mesajdır aynısını söylüyor millete 1 tane yardımı dokunmadı daha şu kuponu şunu yaparak alın hemen geliyor vs demedi daha anca sağa sola sallar icraat 0hocam sinirini atacağınıza kodu nasıl yapacağımızı söyleyin ki bizde müşteri hizmetlerinden dilenmeyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
budna sadece sepet indirimi yapıyor her türlü 480 e tamamlamak gerekiyor ve vergiyle yine 900 e yakın bi fiyata geliyor
Ben de tam bu arkadaşa yazacaktım dünyanın en boş insanlarından biri yok şuradan indirim geliyor buradan geliyor. Nasıl geliyor diyorsun. Geliyor diyorsende oluyor oluyor oluyor diyorsun sürekli ,oluyorsa yap at boş yapma