Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
öslskfksndksks yöaldksParasını geri alan var mı? Bunlar çok pis sövüyor herhalde kulağım çınlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Küfürleri bölüşelim
öslskfksndksks yöaldksParasını geri alan var mı? Bunlar çok pis sövüyor herhalde kulağım çınlıyor
Küfürleri bölüşelim
Hocam anlamadığınız şey şu, firma yine Royuan yazıp Panchip ile gönderiyor. Firma gerekirse Nordic/Royuan/Panchip yazacak. Pazarlarken Nordic ismiyle ürün satmaya çalışmayacak, tüketiciye iade hakkını doğurur.Bak sen bunu yaptın laf yapanların hepsi bunu deneyecek.
Yok iade veren tüm enayiler size denk gelmiş :d.Parasını geri alan var mı? Bunlar çok pis sövüyor herhalde kulağım çınlıyor
Küfürleri bölüşelim
Ben klavyeyi iade ettim ürünü göndermezsem hem ürün kalıyor hem iade mi ediyorlar?Parasını geri alan var mı? Bunlar çok pis sövüyor herhalde kulağım çınlıyor
Küfürleri bölüşelim
8 boyutlu satrançAnlamadığım şey, hakkınızın olmadığı para teklif edilince bunu kabul ederseniz suçsuz olmuyor musunuz? Adamları ucuza çalıştırıp oraya koymuşlar, rastgele bir şeyler anlatıyorlar. Adam ucuza çalışıyor zarar vermek istiyor şirketine belki de? Bunu kabul eden de o kadar haksızdır.
Ayrıca iade aldığını 50-100 sayfa önce farklı şekilde anlatan şimdi düzeltilmesi lazım diye dikkati atmaya çalışıyor o ayrı![]()
Keşke o enailerden biri size denk gelseydi dYok iade veren tüm enayiler size denk gelmiş :d.
Not kısmında farklılıklar olabilir diyor zaten resmiyetten hiç bir sorumluluğu yok çalıştığı süreceHocam anlamadığınız şey şu, firma yine Royuan yazıp Panchip ile gönderiyor. Firma gerekirse Nordic/Royuan/Panchip yazacak. Pazarlarken Nordic ismiyle ürün satmaya çalışmayacak, tüketiciye iade hakkını doğurur.
Ben 300 TL kredi ile memnunum iade ederim sorun yok.Keşke o enailerden biri size denk gelseydi d
Buna sayfanın en sonuna koymaları ne kadar doğru peki hocam?Not kısmında farklılıklar olabilir diyor zaten resmiyetten hiç bir sorumluluğu yok çalıştığı sürece
Ben konuşmayayım içimden geçerlerParasını geri alan var mı? Bunlar çok pis sövüyor herhalde kulağım çınlıyor
Küfürleri bölüşelim
Valla hocam, vergilendirme ile veriyorlarsa tam iade o zaman sıkıntı yok. Onun dışında benim şahsi fikrimi soracak olursanız ürünü dahi size hediye etmeleri gerekirdi. Bozuk yani filan hani dBen 300 TL kredi ile memnunum iade ederim sorun yok.
krediyi zaten size sormadan kullanıyor hocam siz hangi indirimle o fiyata getirdiniz?Vergiyle birlikte bide 600tl felan hocam mis gibi fiyat indirim felan kullanmadım yetişmedi yoksa 110tllik kredi almıştım onuda kullancaktımda ekstra indirimin süresi bitiyodu kullanamadım onuda kullansam 490tl gibi bir fiyat olcaktı