❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Temu ürün hediyemizdir demişken size mi kalıyor bunu öğütlemek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam, benzer şekilde yazdım. Siz de yazın isterseniz.
nasıl yaptınız? Ürünü iade edip nasıl ürün bende kalacak ben orasını anlamadım ürün kargoda şuan bu arada

Hocam, Temu göndermenize gerek yok demişken ben neden suistimal etmiş oluyorum?
Birine yaptın(yapmaman gerek) ikincisine niye yapıyorsun acaba? Mcu yanlış ise gelince geri gönder işine mi gelmiyor? Senden 50 tane olunca adamları yanlış mi yaptik acaba diye sorgulatmaya zorluyorsunuz. Illa cektireceksiniz ulkeden adamlari.

temu hediye etti aynen, sen desteği darlamadın suistimal etmek için. ss kovalıyordun kim daha ucuza almış hocam nordic ssi nerde diye
Niye ss istemekte bir kusur mu var? Bazı arkadaşlar ss almış zamanında, ben almamıştım.

Birine yaptın(yapmaman gerek) ikincisine niye yapıyorsun acaba? Mcu yanlış ise gelince geri gönder işine mi gelmiyor? Senden 50 tane olunca adamları yanlış mi yaptik acaba diye sorgulatmaya zorluyorsunuz. Illa cektireceksiniz ulkeden adamlari.
Seni alakadar eden bir durum yok

Arkadaşlar 3 hafta önce ak820 max almıştım temudan. 3 5 gun once ise 2.siprais olarak apex mouse ve yaninda bir urun aldim. Bugun 3.sipraisi verecektik fakat aklima 5 urun siniri geldi. Olayi anlatirmisiniz. Ayda 5 urun sinirimi var yoksa 5 siparisin icinde istedigim kadar urun alabilirmiyim?

bozuk ürün gelse bile sen hayalinde görürdün iadeyi, servise gidicek rapor lazım falan diye 2 ay beklerdin
Hocam ne anlatıyorsunuz yahu, siz hakkınızı savunamıyorsanız ben napayım?

temunun verdiği hakkı suistimal ettiğini kabul etmiyor işte, türkiyede yap diyorum ağlıyor haklarını bilmiyor insanlar. aynen trendyol desteğe yanlış mcu kendi sitesinde nordic yazıyor de noluyor bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ne anlatiyon bilader
kanka o da beleşe getirmeye çalışıcak işte, keşke şunları banlayan biri olsa

Arkadaşlar 3 hafta önce ak820 max almıştım temudan. 3 5 gun once ise 2.siprais olarak apex mouse ve yaninda bir urun aldim. Bugun 3.sipraisi verecektik fakat aklima 5 urun siniri geldi. Olayi anlatirmisiniz. Ayda 5 urun sinirimi var yoksa 5 siparisin icinde istedigim kadar urun alabilirmiyim?
Cevap verirmisiniz lutfen?

Şu ezikliği üzerinizden atmanız lazım. MCU yanlış ve Temu geri göndermenize gerek yok dedi. Olay bu kadar. Ben Temu MH'ye sızıp para iadesi sağlamadım kendime.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,382
Üyeler
186,474
Son üye
umutozdemir
Geri