Niye ki?1-2 haftaya temu TR gönderimlerini kapatmaz umarım.
Niye ki?1-2 haftaya temu TR gönderimlerini kapatmaz umarım.
yok olmaz öyle bir şey 15 20 kişi yüzünden1-2 haftaya temu TR gönderimlerini kapatmaz umarım.
Niye ki?
Adamlar bedavadan biraz üstüne ürün veriyor bazıları hala iade edeyimde ürün bende kalsın para bende kalsın derdinde de ondan bunlara vergi falan müstehak.yok olmaz öyle bir şey 15 20 kişi yüzünden
Ürünün elimizde kalmasına Temu karar veriyor, kimsenin hiçbir şeyi gasbettiği yok.Adamlar bedavadan biraz üstüne ürün veriyor bazıları hala iade edeyimde ürün bende kalsın para bende kalsın derdinde de ondan bunlara vergi falan müstehak.
Ben de hala buna gülüyorumhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...apex-8k-kablosuz-oyun-faresi-1208590022/detay yok duruyor ama yakındır engellenmemek için kaldırır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hala gülüyorum dasdasadsads
Alıntıyı görüntüle
HahahaBen de hala buna gülüyorum
Alıntıyı görüntüle
En az 50 60 kişiyok olmaz öyle bir şey 15 20 kişi yüzünden
Senden bahsetmiyorum zaten dostum sana DM atanlardan bahsediyorum.Ürünün elimizde kalmasına Temu karar veriyor, kimsenin hiçbir şeyi gasbettiği yok.
farkındayım ama sadece mouse satmıyolarAdamlar bedavadan biraz üstüne ürün veriyor bazıları hala iade edeyimde ürün bende kalsın para bende kalsın derdinde de ondan bunlara vergi falan müstehak.
Alide öyleydi bir aralar şimdi ürün çeşitliliği azaldıfarkındayım ama sadece mouse satmıyolar
Ali'de ürün çeşitliliği az üstüne büyük indirimler göremiyorumAlide öyleydi bir aralar şimdi ürün çeşitliliği azaldı
Sebepler belliAli'de ürün çeşitliliği az üstüne büyük indirimler göremiyorum
öyle olabilir ama trden çekilmez kimse çok büyük bi pazarAlide öyleydi bir aralar şimdi ürün çeşitliliği azaldı