❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
cumartesi aldım anca ucaga tasınıyor
cuma aldım hala hava alanına tasınıyor dıyor
cumartesı aldıgım apexı daha yenı şımdı guncelledıler tedarik edılıyordan onuda havaalanı deposuna tasınıyora çekmişler aynı anda gelirse sorun cıkabilir sanki

Gelir bence hocam o zamana kadar
10 gün felan olur haftaya salı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cumartesı aldıgım apexı daha yenı şımdı guncelledıler tedarik edılıyordan onuda havaalanı deposuna tasınıyora çekmişler aynı anda gelirse sorun cıkabilir sanki
ayrı ayrı paket ise geçiyor diye bılıyorum ama

Hocam ben yurtdışından ayakkabı almıştım yurtiçine girene kadar güncelleme olmadı kargoda bu da öyle olabilir sanki.

10 gün felan olur haftaya salı

ayrı ayrı paket ise geçiyor diye bılıyorum ama
ikisi farkli satıcı onuda birleştirmesinle valla söverim gümrüge takılırsa birde apexe ptt kodu cıkmıs zaten gecen ak992 aldıgımdan beri ptt ye lanet okuyorum :kekw:

hayır mesela bende eyosso z11 var kablolu ama kablosu cıkıyor
anladım galıba kablosu cıkıyor ama baglantı yapamıyorsun demi

ikisi farkli satıcı onuda birleştirmesinle valla söverim gümrüge takılırsa birde apexe ptt kodu cıkmıs zaten gecen ak992 aldıgımdan beri ptt ye lanet okuyorum :kekw:

anladım galıba kablosu cıkıyor ama baglantı yapamıyorsun demi
evet bende ptt gelsn diye dua ediyom abim ptt de calısıyor

evet bende ptt gelsn diye dua ediyom abim ptt de calısıyor
ben ak992 aldım gecen yıl basında gumruktekı eleman herkımse gelene gecene saplıyordu kafasına gore veregi yazıyordu 670 küsür vergi ödedim :kekw:

Hocam bende bundan korkuyorum 2 tane F75 aldım ayrı ayrı 3 gün arayla sipariş geçtim ama inş sıkıntı olmaz gümrükte

hangisi tercih edilmeli bu arada beyazın sesi daha hoş daha tok
Ben temu'dan mouse sipariş ettim şimdi klavye de sipariş etsem sorun olur mu acaba 1070₺ sınırı vs sorun olur mu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,572
Üyeler
186,506
Son üye
Ayyildiz2941
Geri