KDolunay
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
1 tane miydi cidden hahahha şans eseri bir bakayım dedim koyduklarını görünce hemen aldım
Koymadılar, ben önceki sistemi iptal edince boşa çıktı, sana düştü
Güle güle kullanasın
1 tane miydi cidden hahahha şans eseri bir bakayım dedim koyduklarını görünce hemen aldım
Fsp kasa ve psu iyi midir hocam? Wifi anakart seçip böyle bir şey almayı düşünüyorum.Alternatif böyle bir sistem yaptım ana tabi fiyat farkı var. Sizce değer mi?Alıntıyı görüntüle
Vay be, teşekkürler dostum. 4070ti Super'li sistem arıyordum günlerdir, kader kısmetKoymadılar, ben önceki sistemi iptal edince boşa çıktı, sana düştü))
Güle güle kullanasın))
Vay be, teşekkürler dostum. 4070ti Super'li sistem arıyordum günlerdir, kader kısmet![]()
Hangisini aldınız hocamYaklaşık 2 aydır sistem toplamak için forumda insanlara soruyorum. Genel herkesin önerisi kasa yönündeydi.
Konuyu başlattığım sistem çok uygun geldi. Süre geçtikçe böyle hazır sistemlerde parçaları değiştirdikleri için elimi çabuk tutup ilk gün bu özelleştirmelerle sistemi sipariş verdim.Hangisini aldınız hocam
Hayırlı olsun hocam çok güzel yakalamışsınız şimdi kingston ram yok ve 2k zam geldi ama mecbur alacağımKonuyu başlattığım sistem çok uygun geldi. Süre geçtikçe böyle hazır sistemlerde parçaları değiştirdikleri için elimi çabuk tutup ilk gün bu özelleştirmelerle sistemi sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam çok güzel yakalamışsınız şimdi kingston ram yok ve 2k zam geldi ama mecbur alacağım
32 GB 6000 mhz ram yapıp alabilirsiniz bence gayet iyi sistemHayırlı olsun hocam çok güzel yakalamışsınız şimdi kingston ram yok ve 2k zam geldi ama mecbur alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar farklı olarak 53.8k
LEXAR NQ790 2TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7000MB – Yazma 6000MB M.2 SSD (LNQ790X002T-RNNNG)
Alıntıyı görüntüle
Sistem elinize ulaşınca yazabilir misiniz hocam?32 GB 6000 mhz ram yapıp alabilirsiniz bence gayet iyi sistem
Dayıcım ulaştı mı eline + Kırık yırtık gelmez demi bende aldım inşallah başına bişey gelmeden gelir mi çok korkuyorum bi bozuk gelse hiçbirley yapamam uğraşamam iadeyle kargoylaVay be, teşekkürler dostum. 4070ti Super'li sistem arıyordum günlerdir, kader kısmet![]()
Henüz elime ulaşmadı. Hala "Hazırlanıyor" yazıyor. Halbuki sitesinde "Üç iş gününde ücretsiz olarak kargoya verilir." yazıyordu. Buradan ufak bir eksi not aldı.Dayıcım ulaştı mı eline + Kırık yırtık gelmez demi bende aldım inşallah başına bişey gelmeden gelir mi çok korkuyorum bi bozuk gelse hiçbirley yapamam uğraşamam iadeyle kargoyla![]()
Allahüekber ben parasını verdim inşallah sağlam gelir Allahım yav sağlam gelir demi gelir mi sizce var mı önceden alan lütfen varsa alan bi yardımcı olsun Allah razı olsun bi sıkıntılı geldi mi iade falan uğraşmam Allah rızası için yardımcı olunHenüz elime ulaşmadı. Hala "Hazırlanıyor" yazıyor. Halbuki sitesinde "Üç iş gününde ücretsiz olarak kargoya verilir." yazıyordu. Buradan ufak bir eksi not aldı.