Kartallar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
Nerde yazıyor
20x20mm = 2x2cm bunun et kalınlığıda düşük olur 0,8mm
Nerde yazıyor
Reis ufacık bir sehpa bile olmuş 600tl al begenmezssen geri yollarsin 350 liraya kim ne veriyoarkadaşlar aldım ama iptal edeyim mi
Gerek yok ya yedek dursunarkadaşlar aldım ama iptal edeyim mi
kesinlikle iptal et evinizi çöplükle doldurmayın ömürlük ürünlere yönelinarkadaşlar aldım ama iptal edeyim mi
forum.donanimarsivi.com
300e marangozda kesmezler hocam evde yer varsa çöp değil kullanır bir yerdekesinlikle iptal et evinizi çöplükle doldurmayın ömürlük ürünlere yönelin
Aynen öyle 300e sadece masanın üstündeki tahtayı vermezler 300 e masa bulduk daha iyisini istiyolar300e marangozda kesmezler hocam evde yer varsa çöp değil kullanır bir yerde
bunlarında yüzeyi beş para etmez ahşap dokulu parlak pürüzsüz yüzey değil hem çok toz tutuyor hemde mouse pad tutmuyor yerikesinlikle iptal et evinizi çöplükle doldurmayın ömürlük ürünlere yönelin
Buraya bir tane masa örneği attım 3000 - 3250 tl ye bulursanız alın
50x25mm profil olması lazım
Alıntıyı görüntüle🔥İndirim - 60x160cm Atlantik Çam Çalışma Masası 1.475,90 TL
Çalışma Masası Linki Satıcıyı takip ettiğinizde ek 20₺ indirim geliyor onunla birlikte 1.475,90 TL oluyor bilginize 2 Adet Sipariş verdim fakat elime henüz ulaşmadı masa ihtiyacı olanlar göz gezdirebilir, IKEA ve Koçtaş gibi yerlerde fiyat 10x olabiliyor, düz masa arayanlar bakabilir. Kalitesi...forum.donanimarsivi.com
koyarsın hacı bu fiyat ahşabı kesmezlerArkadaşlar laptop koymalık iş görmez mi çok mu sallanır sizce 400 tl ucuz geldi gözüme
birde ne saçma öneri bu adam 300 400 tl lik masa atmış 1600 tl ye masa atıyonkesinlikle iptal et evinizi çöplükle doldurmayın ömürlük ürünlere yönelin
Buraya bir tane masa örneği attım 3000 - 3250 tl ye bulursanız alın
50x25mm profil olması lazım
Alıntıyı görüntüle🔥İndirim - 60x160cm Atlantik Çam Çalışma Masası 1.475,90 TL
Çalışma Masası Linki Satıcıyı takip ettiğinizde ek 20₺ indirim geliyor onunla birlikte 1.475,90 TL oluyor bilginize 2 Adet Sipariş verdim fakat elime henüz ulaşmadı masa ihtiyacı olanlar göz gezdirebilir, IKEA ve Koçtaş gibi yerlerde fiyat 10x olabiliyor, düz masa arayanlar bakabilir. Kalitesi...forum.donanimarsivi.com
Reisim al beğenmezsen iade edersin de 350 ye iyi benceArkadaşlar laptop koymalık iş görmez mi çok mu sallanır sizce 400 tl ucuz geldi gözüme