nikflatron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 256
Umarım beni ararlarDolandırıcı diye tekrar şikayet ettim onlara kalmış bir şey![]()
Umarım beni ararlarDolandırıcı diye tekrar şikayet ettim onlara kalmış bir şey![]()
Ya git yedi sülallene ver orda ilan açmışsın herkes'de o ilani görüyor istediğim yerde paylaşıırm o ilanı fazla ağlamaUmarım beni ararlarBen cimer'e ve kvkk.org üzerinden ihlal bildirimlerimi yaptım. Sahibinden sitesine de kurallara uymadığınızı bildiridim. Az önce ettiğiniz hakarette kayıt altında. Ekran görüntüleriyle
Ve sen elinde olmayan ürünü ilan açmışsınYa git yedi sülallene ver orda ilan açmışsın herkes'de o ilani görüyor istediğim yerde paylaşıırm o ilanı fazla ağlama
dostum sen ilani herkese açık paylaşmışsın adam istediği yere atar bir kural ihlali yokSahibindeni 10 kere ara, sonunda sen üzüleceksin. Aradın da ne oldu? Ben kvkk ihlali yaptığını bildirdim o siteye de. Kendi kvkk kurallarına uyup uymamak onların sorunu.
3-4 gün geneldeYa bu gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı aşamasından sonrakine geçmesi ne kadar sürüyor? Adamlar ürüne komünist yaklaşım uyguluyor kaç gündür.
29’unda vermişim siparişi bugün dağıtımda elime ulaşıcakApexi eline ulaşanlar mouseu ne zaman sipariş ettiniz? Kaç günde geldi?
2 side 29 unda verilmiş ayrı ayrı bugün dağıtıma çıkmış29’unda vermişim siparişi bugün dağıtımda elime ulaşıcak
Teşekkür ederim. Mouseu en çok dongle üzerindeki ekran için aldım aklıma ne eserse onu koyacağım.29’unda vermişim siparişi bugün dağıtımda elime ulaşıcak