Dambıldor
80+ Silver
Her hangi bir sıkıntı var mı?biraz önce elime ulaştı.
Alıntıyı görüntüle
Her hangi bir sıkıntı var mı?biraz önce elime ulaştı.
Alıntıyı görüntüle
Aynı şekil bende de sıkıntı etmeyin bugün ayrılır muhtemelen.Yav arkadaş 4 gündür Paket Havalimanına Ulaştı olarak bekliyor
Hocam fotoğraflarını çekip atabilir misiniz? Ayrıca nasıl sadece vergisini ödediniz merak ettim?ben pazartesiden beri kullanıyorum. 8K hertz valorantta bir problem yaşamadım. İnanılmaz F/P ürün özellikle sadece vergisini ödeyip almam daha da mük yaptı durummu.
Naptınız para iadesi mı dilendiniz bazı utanmazlar gibi?ben pazartesiden beri kullanıyorum. 8K hertz valorantta bir problem yaşamadım. İnanılmaz F/P ürün özellikle sadece vergisini ödeyip almam daha da mük yaptı durummu.
Dilenmedim kendileri iade teklif etti.Naptınız para iadesi mı dilendiniz bazı utanmazlar gibi?
1 kasım da sipariş verdim 2 kasımda kargoya verildi şu an havaalanında uçuş bekliyor.Turuncu alıpta kargosu bekleyen var mı? 1 hafta geçti vermediler benimkini kargoya
Sanırım uçuşlar sınırlı bu yüzden toplu gönderiyorlar benimki de bugün saat 9 da havaalanında uçuş bekliyor olarak güncellendi.1 kasım da sipariş verdim 2 kasımda kargoya verildi şu an havaalanında uçuş bekliyor.
Bende de aynı şekil 3 kasım 05 46 dan beri bekliyorBende 3 kasımdan beri gümrükten geçmeye hazırlanıyor yoğun galiba
Bende 3 kasımdan beri gümrükten geçmeye hazırlanıyor yoğun galiba
Brnim bir tanesi gümrüklemeye hazırlanıyor bir tanesi mngde şu an ikisi de 3 kasım erke saatlerde inmiştiBende de aynı şekil 3 kasım 05 46 dan beri bekliyor