Vanessa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 279
Deneyimlerini bekliyoruzbiraz önce elime ulaştı.
Alıntıyı görüntüle
Deneyimlerini bekliyoruzbiraz önce elime ulaştı.
Alıntıyı görüntüle
Gümrük tarafından teslim alındı aşamasından sonraki aşamaya kaç günde geçti hocam? Bir de aşamanın adı nebiraz önce elime ulaştı.
Alıntıyı görüntüle
gümrükten 2 günde çıktı, 1 gün sonra da elime ulaştı.Gümrük tarafından teslim alındı aşamasından sonraki aşamaya kaç günde geçti hocam? Bir de aşamanın adı ne.
Gümrük tarafından teslim alındıda bekliyor bir kaç gündür. Hadi gümrük işleminin uzun sürmesini anladım da gümrük bittikten sonraki aşamaya geçememesini anlamadım.gümrükten 2 günde çıktı, 1 gün sonra da elime ulaştı.
Bu konuda kvkk ihlali yapıldığına dair gerekli bildrimler yapıldı. Hayırlısı artık. Paylaştığın özel mesajda kullanıcı adım ve aramızdaki özel mesajlaşmayı kendi kullanıxı adını gizleyerek yaptın. Ancak ben senin kimliğini ifşa etmeyeceğim. Ama bu konuda yazdıklarınla yaptıklarının örtüşmediğini ben biliyorum.. Gerekli bildirimleri yaptım zatenPu hahha kim bu arkadaş herkese açık bir platform'da ismini paylaşmışız cart curt![]()
Bu dngil sensin kesinBu konuda kvkk ihlali yapıldığına dair gerekli bildrimler yapıldı. Hayırlısı artık. Paylaştığın özel mesajda kullanıcı adım ve aramızdaki özel mesajlaşmayı kendi kullanıxı adını gizleyerek yaptın. Ancak ben senin kimliğini ifşa etmeyeceğim. Ama bu konuda yazdıklarınla yaptıklarının örtüşmediğini ben biliyorum.. Gerekli bildirimleri yaptım zaten
kaynak : https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/4196...runmasi-Kanunu-Hakkinda-Sikca-Sorulan-Sorular
Yaşın kaç abisi senin merak ettimBu konuda kvkk ihlali yapıldığına dair gerekli bildrimler yapıldı. Hayırlısı artık. Paylaştığın özel mesajda kullanıcı adım ve aramızdaki özel mesajlaşmayı kendi kullanıxı adını gizleyerek yaptın. Ancak ben senin kimliğini ifşa etmeyeceğim. Ama bu konuda yazdıklarınla yaptıklarının örtüşmediğini ben biliyorum.. Gerekli bildirimleri yaptım zaten
kaynak : https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/4196...runmasi-Kanunu-Hakkinda-Sikca-Sorulan-Sorular
Alıntıyı görüntüle
kötü söz sahibine aittir. Farkettiysen ürünler elden teslim satışta.Bu dngil sensin kesinelinde olmayan ürünleri satışa çıkaran aç küpük
![]()
canlı fotoğraflarını koykötü söz sahibine aittir. Farkettiysen ürünler elden teslim satışta.
Sahibindeni 10 kere ara, sonunda sen üzüleceksin. Aradın da ne oldu? Ben kvkk ihlali yaptığını bildirdim o siteye de. Kendi kvkk kurallarına uyup uymamak onların sorunu.canlı fotoğraflarını koyşimdi tekrar arıyorum sahibindeni şikayet edeceğim seni yine
Dolandırıcı diye tekrar şikayet ettim onlara kalmış bir şeySahibindeni 10 kere ara, sonunda sen üzüleceksin. Aradın da ne oldu? Ben kvkk ihlali yaptığını bildirdim o siteye de. Kendi kvkk kurallarına uyup uymamak onların sorunu.
Benimde aynı şekilde kaldı 3 gündürYa bu gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı aşamasından sonrakine geçmesi ne kadar sürüyor? Adamlar ürüne komünist yaklaşım uyguluyor kaç gündür.