AULA F75 İLK İNCELEME

Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
Alıntıyı görüntüle

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle
Hocam elinize kaç günde geldi ürün

sharex kullanıp tuş atamak daha mantıklı screenshot için
Hocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.

Hocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.
win shift s kullansana dostum

ssleri windows + shift + s ile alın hocam eliniz alışınca aşırı kolay geliyo

bu ürünü platform teşviği ile alabiliiyo muyuz?

Geri