pcmasterrace
80+ Bronze
iyi bayağıLEOBOG REAPER GREEN iymi bu switch
iyi bayağıLEOBOG REAPER GREEN iymi bu switch
2.4ghzle bi tarkov patlatıyorum şimdi bakalım movementta nasıl bi performans çıkacak ortayaGayet güzel duruyor hocam güle güle kullanın merak ettiğim 2.4 GHz modunda
Herhangi bir gecikme var mı
Ürün kalktı mı bende çıkmıyo
Hocam elinize kaç günde geldi ürünArkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum
Alıntıyı görüntüle
Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle
8 günde geldi banaHocam elinize kaç günde geldi ürün
Teşekkürler hocam8 günde geldi bana
Hocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.sharex kullanıp tuş atamak daha mantıklı screenshot için
evet orası öyleevet ama pratikte bluetooth daha fazla gecikme sağlıyor
win shift s kullansana dostumHocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.
ssleri windows + shift + s ile alın hocam eliniz alışınca aşırı kolay geliyoHocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.
o da resimde anlık düzenleme yapmama olanak sağlamıyor üstüne link atmak istersem siteye yükleme yapamıyorum hızlıca.win shift s kullansana dostum
bu ürünü platform teşviği ile alabiliiyo muyuz?