Neler Yeni

AULA F75 İLK İNCELEME

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Merlin
Arkadaşlar çok beklenen AULA F75 klavyem geldi. Kutuda vs herhangi bir sorun yok gayet sağlam bir şekilde ulaştı. BT ve 2.4G modları sorunsuz hatta bu yazıyı iphone’dan bağlanarak yazıyorum :D
Alıntıyı görüntüle

Şuan işyerinde olduğum için detaylı incelemesini tam yapamadım merak edilen switchler de LEOBOG REAPER GREEN olarak geldi.
Alıntıyı görüntüle
Hocam elinize kaç günde geldi ürün

VVentos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yiğit
sharex kullanıp tuş atamak daha mantıklı screenshot için
Hocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Yiğit

pcmasterrace

80+ Bronze
Hocam sharex kurdum birasz kurcaladım iyi güzel fakat bu benim aldığım her screenshotu imgura yolluyor ben bunu yapmasını istemiyorum sadece paylaşmak istediğimde imgura yüklemesini sağlayabileceğim bir şey yok mu ? Bu ssleri imgura yüklemesi çok güvenli değil gibi geldi.
win shift s kullansana dostum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert ash
ssleri windows + shift + s ile alın hocam eliniz alışınca aşırı kolay geliyo

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
bu ürünü platform teşviği ile alabiliiyo muyuz?

Top Bottom