- Konu Sahibi Konu Sahibi
29 ekimde ilk siyahını sipariş verdim 6 saat sonra bunu da sipariş ettim ilk bu geldi hocam diğeri taşımada halaHocam elinize kaç günde geldi ürün
29 ekimde ilk siyahını sipariş verdim 6 saat sonra bunu da sipariş ettim ilk bu geldi hocam diğeri taşımada halaHocam elinize kaç günde geldi ürün
Teşekkürler hocam bilgi için29 ekimde ilk siyahını sipariş verdim 6 saat sonra bunu da sipariş ettim ilk bu geldi hocam diğeri taşımada hala
Ben başardım hocam önce tuşu seçiyon driver üzerindeki klavyeden sonra alttaki makrodan üstüne tıklayıp kaydediyosunUygulaması üzerinden tuş değiştirmeyi başaran var mı ? Hala Sağdaki Ctrl'yi AltGr yapmaya çalışıyorum ama başaramadım.
Hocam kaydediyorum fakat tuş hala eskisi. Yanlış ne yapıyor olabilirim ki bozuk mu benimkiBen başardım hocam önce tuşu seçiyon driver üzerindeki klavyeden sonra alttaki makrodan üstüne tıklayıp kaydediyosun
hocam sizinki siyah sanırım hangi switchle geldi?Hocam kaydediyorum fakat tuş hala eskisi. Yanlış ne yapıyor olabilirim ki bozuk mu benimki
Mesaj otomatik birleştirildi:
altgr değil de alt olarak anlamış sanırsam ctrl yerineHocam kaydediyorum fakat tuş hala eskisi. Yanlış ne yapıyor olabilirim ki bozuk mu benimki
beyazda da siyah gözüküyo driverdahocam sizinki siyah sanırım hangi switchle geldi?
anladımaltgr değil de alt olarak anlamış sanırsam ctrl yerine
beyazda da siyah gözüküyo driverda
950 750 400tl (İndirmsiz - İndirimli - Ekstra indirimli)ne kadara almıştınız vergi dahil miydi ? hayırlı olsun
Nasıl düzelteceğim onu ? RAlt tuşuna basıyorum.altgr değil de alt olarak anlamış sanırsam ctrl yerine
beyazda da siyah gözüküyo driverda
Hayır 2.4 ve Wired yani kablolu modda 1000hz veriyor. BT de 125 hz.Gayet güzel duruyor hocam güle güle kullanın merak ettiğim 2.4 GHz modunda
Herhangi bir gecikme var mı
bana çıkmıyor indirim 950 tl ye geliyor ama yinede bedava bu fiyata.950 750 400tl (İndirmsiz - İndirimli - Ekstra indirimli)