❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
beyler %20 kupon alıcağız diye müşteri hizmetleri ile manıta olucaz evli olmasam varya :D
Taktiği söylüyorum hazır mısın o kadar alışveriş yaptım başkaları bunu hızlı alırken ben niye alamıyorum de atarlan ben öyle yaptım 1 gün sonra tanımladılar :D

Agalar 31 ekim saat 20 de verdiğim sipariş 5 kasım 23.25 te uçuşa geçmiş hala uçuyor gözüküyor. Benle aynı tarihte sipariş verenlerin sipariş durumu nedir.

ChatGPT ye göre

Bu fotoğrafta kanatlı bir karınca görünüyor. Kanatlı karıncalar, kolonilerinin çoğalması için çiftleşme amacıyla yuvalarını terk eden karınca kraliçeleri veya erkek karıncalar olabilir. Genellikle ilkbahar veya sonbahar aylarında ortaya çıkarlar.

ÖzellikleriKanatlar: Genellikle hem ön hem de arka kanatlara sahiptirler. Kraliçeler çiftleşme sonrasında kanatlarını döker ve yeni bir koloni kurar.Boyutları: Kanatlı karıncalar normal karıncalardan biraz daha büyük olabilirler.Zararlıları

Kanatlı karıncalar tek başlarına zararlı değillerdir, ancak koloni kurmak amacıyla ev içinde yerleşirlerse ahşap yapıları veya yiyecek saklanan yerleri istila edebilirler. Bazı türler ahşap yapıların içerisine yuva yaparak uzun vadede hasara neden olabilir.
Çiftleşmek için yanlışıkla TR'ye gelmek.

ChatGPT ye göre

Bu fotoğrafta kanatlı bir karınca görünüyor. Kanatlı karıncalar, kolonilerinin çoğalması için çiftleşme amacıyla yuvalarını terk eden karınca kraliçeleri veya erkek karıncalar olabilir. Genellikle ilkbahar veya sonbahar aylarında ortaya çıkarlar.

ÖzellikleriKanatlar: Genellikle hem ön hem de arka kanatlara sahiptirler. Kraliçeler çiftleşme sonrasında kanatlarını döker ve yeni bir koloni kurar.Boyutları: Kanatlı karıncalar normal karıncalardan biraz daha büyük olabilirler.Zararlıları

Kanatlı karıncalar tek başlarına zararlı değillerdir, ancak koloni kurmak amacıyla ev içinde yerleşirlerse ahşap yapıları veya yiyecek saklanan yerleri istila edebilirler. Bazı türler ahşap yapıların içerisine yuva yaparak uzun vadede hasara neden olabilir.
teşekkürler hocam ChatGPT ye selam söylersiniz sanırım hepsini infazladım uzun zamandır gözükmüyorlar

ChatGPT ye göre

Klavye konusunda yazılan yazıya bak :kekw: kanatlı karıncaların cinsel hayatını öğrenmek istemiyoum.

Arkadaşlar desteğe yazın %20 indirim kuponu verirmisiniz diye verdiler bana. Artı olarak 110TL kredide yüklemişlerdi önceden. Vergiyle 696TL'ye geliyor klavye alıyorum şimdi.
hocam bir sorum olacak. minimum sipariş tutarına takılmadan nasıl aldınız ?

Bu ikisine baktıktan sonra akkonun yüzüne bakasım gelmedi valla, bu kadar iyi olmalarını beklemiyordum. Bu hediye mi edilir diyen @freygasm hocayı anladığımız saatlerdeyiz.
Bi tape mod gider ona he :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri