ahmetkaba10
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hocam v3 pro bence ama aj159 pro daha iyi diye biliyorum temu üzerinde.Bu 3 mouse arasında kaldım teknik açıdan çok bir farkları var mı? Ya da önerebileceğiniz başka mouse varsa beklerim.
Razer DeathAdder V3 Pro
ASUS Rog Strix Carry Wireless
SteelSeries Rival 650 Wireless
Fiyat olarak öyle de onlar zaten replika oluyor.Hocam v3 pro bence ama aj159 pro daha iyi diye biliyorum temu üzerinde.
neresı replıka dostum acaba 159 pronunFiyat olarak öyle de onlar zaten replika oluyor.
Bu üçü arasından en iyisi direkt Razer'dır. Diğerleri o kadar iyi değil.Bu 3 mouse arasında kaldım teknik açıdan çok bir farkları var mı? Ya da önerebileceğiniz başka mouse varsa beklerim.
Razer DeathAdder V3 Pro
ASUS Rog Strix Carry Wireless
SteelSeries Rival 650 Wireless
Temu ve benzeri yerlerden satılanların çoğu diyorum.neresı replıka dostum acaba 159 pronun
Ki Deathadder V3 Pro'dan iyi değilneresı replıka dostum acaba 159 pronun
tamam ıyı degıl ama replıka felan degılBu üçü arasından en iyisi direkt Razer'dır. Diğerleri o kadar iyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temu ve benzeri yerlerden satılanların çoğu diyorum.
Ki Deathadder V3 Pro'dan iyi değil
AJ 159 için demiyorum. Aliexpress'te falan da var. Orijinal olan da var, olmayan da var. Alan arkadaşım var mesela 159 Apex'ten, gıcırdıyormuş. Şarj görmüyormuş falan. Kronik sorunlu bencetamam ıyı degıl ama replıka felan degıl
sorunlu olabılır lakın replıka degılAJ 159 için demiyorum. Aliexpress'te falan da var. Orijinal olan da var, olmayan da var. Alan arkadaşım var mesela 159 Apex'ten, gıcırdıyormuş. Şarj görmüyormuş falan. Kronik sorunlu bence
yanlış demişim hocam, buradakiler replika değil lakin replikaları yapılıyor. Bunu demek istedim. Zaten replika ürün sıkıntı değil, sıkıntı orişinal diye satılınca olur.sorunlu olabılır lakın replıka degıl
Hocam orjinal ajazz satıyor neresi çakma.Bu üçü arasından en iyisi direkt Razer'dır. Diğerleri o kadar iyi değil.
Temu ve benzeri yerlerden satılanların çoğu diyorum.
Ki Deathadder V3 Pro'dan iyi değil
ya hocam, buradakinden bahsetmiyorum, TEMU'da çakmalar da var.Hocam orjinal ajazz satıyor neresi çakma.
Tamam hocam temu üzerinde Ajazz isimli satıcıdan alırsan çakma olmaz.ya hocam, buradakinden bahsetmiyorum, TEMU'da çakmalar da var.