okanturk28
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
KullanılırBaya eski bi televizyon var bizde DVD ile takıyoruz internet girişi yok tvnin ama HD’mi girişi var kullanılır değilmi bu bundaki internet portuyla
KullanılırBaya eski bi televizyon var bizde DVD ile takıyoruz internet girişi yok tvnin ama HD’mi girişi var kullanılır değilmi bu bundaki internet portuyla
D-Smart üyeliği idefix'de veriyordu Amazonda öyle bir şey görmedimİade edeyim mi beyler çok kararsız kaldım![]()
Öyle zaten, aslında o yüzden diyorum iade mi etsem diye hem fazla verdik hemde üyelik yok ne bileyim saçma geldiD-Smart üyeliği idefix'de veriyordu Amazonda öyle bir şey görmedim
Aldığınız box mu stick mi? Box ise arkasında QR kod olması lazım, amazondakinde de var yazmışlar yorumlarda.Öyle zaten, aslında o yüzden diyorum iade mi etsem diye hem fazla verdik hemde üyelik yok ne bileyim saçma geldi
Aaa evet şimdi gördüm varmış cidden neyse o zaman iade etmeye gerek kalmadı.Aldığınız box mu stick mi? Box ise arkasında QR kod olması lazım, amazondakinde de var yazmışlar yorumlarda.
Rica ederim. D-Smart Go'yu indirip denediyseniz görüntü kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 4K içerik desteği olup olmadığı sitelerinde yazmıyor.Aaa evet şimdi gördüm varmış cidden neyse o zaman iade etmeye gerek kalmadı.
Teşekkür ederim bilgilendirme için![]()
değmezMi Box S 4K 2.nesil var geçmeye değer mi ?
Hocam şimdi giriş yaptımda yani benim televizyonda 1080p zaten 10 yıllık bişey. 4K izleyebiliyormuyum ki, kalite ayarlama kısmıda yok burada göremiyorum. Açtığım bi filmden söylemem gerekirse 1080pnin üstünde bir kalite gibi geldi bana.Rica ederim. D-Smart Go'yu indirip denediyseniz görüntü kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 4K içerik desteği olup olmadığı sitelerinde yazmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değmez
Air mouse değil mi bende merak ediyorum ama yok diye okumuştumHocam şimdi giriş yaptımda yani benim televizyonda 1080p zaten 10 yıllık bişey. 4K izleyebiliyormuyum ki, kalite ayarlama kısmıda yok burada göremiyorum. Açtığım bi filmden söylemem gerekirse 1080pnin üstünde bir kalite gibi geldi bana.
Beyler buna chrome yükleyince kumanda ile kontrol edilemiyormuş galiba var mı bir alternatifi
Ben kullanıyorum gayet memnunum.İhtiyacın varsa iade etme.D smart hediyesini aktifleştirdim.İnternetin iyi ise cam gibi çok güzel bir görüntüsü var.İade edeyim mi beyler çok kararsız kaldım![]()
Böyle bir açıklama yoksa.D smart olmayabilir.D smart olmadan bu fiyata ihtiyaç varsa bence alınır.Yılbaşından sonra siz görün fiyatları !amazondan satın alınca d-smart üyeliği veriyormu bilgisi olan varmı ?
air mouse yok zaten gerek de yok. android tv için olan uygulamalar kumanda tuşları ile kullanılmak üzere tasarlanmış. air mouse ile rahat edemezsin. chrome kuracaksan evet air mouse şart ama chrome kullanacaksan tv box almanın da pek anlamı yok.Air mouse değil mi bende merak ediyorum ama yok diye okumuştum
Açıklama yoktu ama ürünün altındaki qrı tarattım varmış üyelik. Kutununda üzerinde yazıyormuş ben dikkat etmemişimBen kullanıyorum gayet memnunum.İhtiyacın varsa iade etme.D smart hediyesini aktifleştirdim.İnternetin iyi ise cam gibi çok güzel bir görüntüsü var.
Böyle bir açıklama yoksa.D smart olmayabilir.D smart olmadan bu fiyata ihtiyaç varsa bence alınır.Yılbaşından sonra siz görün fiyatları !