Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sinan Durgun
amazondan satın alınca d-smart üyeliği veriyormu bilgisi olan varmı ?

sergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sergun
Öyle zaten, aslında o yüzden diyorum iade mi etsem diye hem fazla verdik hemde üyelik yok ne bileyim saçma geldi
Aldığınız box mu stick mi? Box ise arkasında QR kod olması lazım, amazondakinde de var yazmışlar yorumlarda.

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe
Aldığınız box mu stick mi? Box ise arkasında QR kod olması lazım, amazondakinde de var yazmışlar yorumlarda.
Aaa evet şimdi gördüm varmış cidden neyse o zaman iade etmeye gerek kalmadı.
Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏

ulkekerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
kerem ulke
Mi Box S 4K 2.nesil var geçmeye değer mi ?

sergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sergun
Aaa evet şimdi gördüm varmış cidden neyse o zaman iade etmeye gerek kalmadı.
Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏
Rica ederim. D-Smart Go'yu indirip denediyseniz görüntü kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 4K içerik desteği olup olmadığı sitelerinde yazmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi Box S 4K 2.nesil var geçmeye değer mi ?
değmez

Son düzenleme:

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe
Rica ederim. D-Smart Go'yu indirip denediyseniz görüntü kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 4K içerik desteği olup olmadığı sitelerinde yazmıyor.

değmez
Hocam şimdi giriş yaptımda yani benim televizyonda 1080p zaten 10 yıllık bişey. 4K izleyebiliyormuyum ki, kalite ayarlama kısmıda yok burada göremiyorum. Açtığım bi filmden söylemem gerekirse 1080pnin üstünde bir kalite gibi geldi bana.

Beyler buna chrome yükleyince kumanda ile kontrol edilemiyormuş galiba var mı bir alternatifi

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Hocam şimdi giriş yaptımda yani benim televizyonda 1080p zaten 10 yıllık bişey. 4K izleyebiliyormuyum ki, kalite ayarlama kısmıda yok burada göremiyorum. Açtığım bi filmden söylemem gerekirse 1080pnin üstünde bir kalite gibi geldi bana.

Beyler buna chrome yükleyince kumanda ile kontrol edilemiyormuş galiba var mı bir alternatifi
Air mouse değil mi bende merak ediyorum ama yok diye okumuştum

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
İade edeyim mi beyler çok kararsız kaldım :unsure:
Ben kullanıyorum gayet memnunum.İhtiyacın varsa iade etme.D smart hediyesini aktifleştirdim.İnternetin iyi ise cam gibi çok güzel bir görüntüsü var.

amazondan satın alınca d-smart üyeliği veriyormu bilgisi olan varmı ?
Böyle bir açıklama yoksa.D smart olmayabilir.D smart olmadan bu fiyata ihtiyaç varsa bence alınır.Yılbaşından sonra siz görün fiyatları !

Ekler

• asdsdasad.png
    asdsdasad.png
    18.2 KB · Hit: 89

sergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sergun
Air mouse değil mi bende merak ediyorum ama yok diye okumuştum
air mouse yok zaten gerek de yok. android tv için olan uygulamalar kumanda tuşları ile kullanılmak üzere tasarlanmış. air mouse ile rahat edemezsin. chrome kuracaksan evet air mouse şart ama chrome kullanacaksan tv box almanın da pek anlamı yok.

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe
Ben kullanıyorum gayet memnunum.İhtiyacın varsa iade etme.D smart hediyesini aktifleştirdim.İnternetin iyi ise cam gibi çok güzel bir görüntüsü var.

Böyle bir açıklama yoksa.D smart olmayabilir.D smart olmadan bu fiyata ihtiyaç varsa bence alınır.Yılbaşından sonra siz görün fiyatları !
Açıklama yoktu ama ürünün altındaki qrı tarattım varmış üyelik. Kutununda üzerinde yazıyormuş ben dikkat etmemişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom