Sadece işlemci geldi !!!

Genelde toplu yolluyorlar. Benzer bir sorun yaşayan olmuştu yine vatandan. Bence arayıp bir sorun. Bazen tedarik ediyorlar vs.. Belki gecikeceğinden önce işlemciyi yollamışlardır. Şaka maka çok saçma. Beklet tedarik et hepsini birden yolla. Belkide bir hata olmuştur.

ne desek faydasız,normalde hazır sistem hazır gelir,en doğru cevabı vatanı arayarak öğrenirsiniz

Kargocularin pok yemesi olmasın? Faturada ne yazıyor
Yok kargoculardan değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben siparişi verdim daha sınra o ikiye bölündü işlemci ayrı diğer parçaları ayrı

Ss atayım

İşlemci teslim edildi görünüyor ama diğer parçalar yeni verilmiş kargo kodlarına baktım ikisi de farklı

ne desek faydasız,normalde hazır sistem hazır gelir,en doğru cevabı vatanı arayarak öğrenirsiniz
Aynen öyle yapmalıyım yarın sabah sistem geldiğinde işlemci takılı gelirse iade ederim de geri kalanı gelirse işlemci olmadan takıp kullanayım mı yoksa veriyim taksınlar mı

Yok kargoculardan değil

Ben siparişi verdim daha sınra o ikiye bölündü işlemci ayrı diğer parçaları ayrı

Ss atayım

İşlemci teslim edildi görünüyor ama diğer parçalar yeni verilmiş kargo kodlarına baktım ikisi de farklı

Aynen öyle yapmalıyım yarın sabah sistem geldiğinde işlemci takılı gelirse iade ederim de geri kalanı gelirse işlemci olmadan takıp kullanayım mı yoksa veriyim taksınlar mı
Yarın sabah,sistem geldiğinde karışıklık olmasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,977
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri