Neler Yeni

Sadece işlemci geldi !!!

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Efta
Genelde toplu yolluyorlar. Benzer bir sorun yaşayan olmuştu yine vatandan. Bence arayıp bir sorun. Bazen tedarik ediyorlar vs.. Belki gecikeceğinden önce işlemciyi yollamışlardır. Şaka maka çok saçma. Beklet tedarik et hepsini birden yolla. Belkide bir hata olmuştur.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,579
İsim
Deniz Bey
ne desek faydasız,normalde hazır sistem hazır gelir,en doğru cevabı vatanı arayarak öğrenirsiniz

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Bilgi
Kargocularin pok yemesi olmasın? Faturada ne yazıyor
Yok kargoculardan değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben siparişi verdim daha sınra o ikiye bölündü işlemci ayrı diğer parçaları ayrı

Ss atayım

İşlemci teslim edildi görünüyor ama diğer parçalar yeni verilmiş kargo kodlarına baktım ikisi de farklı

ne desek faydasız,normalde hazır sistem hazır gelir,en doğru cevabı vatanı arayarak öğrenirsiniz
Aynen öyle yapmalıyım yarın sabah sistem geldiğinde işlemci takılı gelirse iade ederim de geri kalanı gelirse işlemci olmadan takıp kullanayım mı yoksa veriyim taksınlar mı

Yok kargoculardan değil

Ben siparişi verdim daha sınra o ikiye bölündü işlemci ayrı diğer parçaları ayrı

Ss atayım

İşlemci teslim edildi görünüyor ama diğer parçalar yeni verilmiş kargo kodlarına baktım ikisi de farklı

Aynen öyle yapmalıyım yarın sabah sistem geldiğinde işlemci takılı gelirse iade ederim de geri kalanı gelirse işlemci olmadan takıp kullanayım mı yoksa veriyim taksınlar mı
Yarın sabah,sistem geldiğinde karışıklık olmasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye