Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

Son demeyelim bence ilk uygulama Twitter olur insanların yapı taşı gibi oldu ülkenin adalet orada , gündemi orada.
ilk önce twitter sayesinde bütün platformları kapatcaklar en son da twitter a gelir işte

Zaten amaç o bakıyorlar insanlar 2-3 tepki gösterip sonra alışılmışa bırakıyor bizde devam edelim e haliyle kimseye sormadan etmeden yasaklamaya.Twitter,instagram için çok tepki geldiği için açtılar inanın roblox veya discord için tepki hiç bir zaman öyle büyük değildi ve onlarda tamam halkımız buna çok şey etmedi e kalsın yasaklar kafasına girdiler.Sıra daha nicesine gelecek inanın tepkiye göre yol çiziyorlar
Zaten bir devlet sosyal medyaya göre karar veriyorsa o yönetim amatördür. Twitter tayfası toplasan 10 milyon bile değildir koskoca türkiye adına karar veriyorlar ordan. Hükümette nedense orayı çok ciddiye alıyor.

Son cevabı sana veriyorum yaşın küçük muhtemelen algılamıyorsun çünkü dediklerimi :
Birincisi : Dosya verdiler dediğin kendi ülkendeki dosyayı adamlara vermen bir şeyi ifade etmiyor kendi ülkendeki olaya uluslararası şirketi karıştıramazsın.
İkincisi : Trump dediğin adam dünyanın en güçlü ülkesini yönetiyor fakat Huawei engellenmedi ambargo uyguladı ambargo ile engellemek aynı değil ambargo bir nevi kısıtlamadır. ki Huawei hala faaliyet gösteriyor değil mi ? demek ki neymiş engellemek senin tabirinle çözüm değil kaybeden sen olursun.
Üçüncüsü : Discord para kazanmıyor peki sence zararı discord mu ediyor ? ülkede kaç tane beyaz yakalının işleri aksıyor şu an farkında mısın ? devlet dairelerinde dahil discord kullanan var işleri gereği git bir düşün bakalım yabancı yatırımcılarla yapacağın toplantı uygulamasını engellemek kimin zararına.
1. sıne cevapbım analizler raporlara onlarda iyleştirme adımlarına dönüşür 1 kurum eline gelen analızleri raporları değerlerndirir bunun ülkesi olmaz
2. sıne cevabım
ambargo İng. embargo
Askerî, siyasî ve iktisadî nedenlerle belirli malların iç veya dış ticarette serbestçe alım, satım ve taşınmasını engellemek için alınan önlem.
3. sü diskord profil özelleştirmelerinden sunucu takviyelerinekadar satış yapan bir yer
3. sünün 2. kısmı bir paranın konuşulduğu yerde bukadar büyük zaafiyet gosteren yer bir zahmet batsın devlet dairesi dahil 1 uygulamay kaldıysak camdan atlayabiliriz

1. sıne cevapbım analizler raporlara onlarda iyleştirme adımlarına dönüşür 1 kurum eline gelen analızleri raporları değerlerndirir bunun ülkesi olmaz
2. sıne cevabım
ambargo İng. embargo
Askerî, siyasî ve iktisadî nedenlerle belirli malların iç veya dış ticarette serbestçe alım, satım ve taşınmasını engellemek için alınan önlem.
3. sü diskord profil özelleştirmelerinden sunucu takviyelerinekadar satış yapan bir yer
3. sünün 2. kısmı bir paranın konuşulduğu yerde bukadar büyük zaafiyet gosteren yer bir zahmet batsın devlet dairesi dahil 1 uygulamay kaldıysak camdan atlayabiliriz
hala benim hakkımda laf atıyuorsun senin küöükken aklın yetmiyor olabiklir benim küçüklüğümde de aklım yetiyor şimdide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten bir devlet sosyal medyaya göre karar veriyorsa o yönetim amatördür. Twitter tayfası toplasan 10 milyon bile değildir koskoca türkiye adına karar veriyorlar ordan. Hükümette nedense orayı çok ciddiye alıyor.
ya o iç siyaset o ayrı

hala benim hakkımda laf atıyuorsun senin küöükken aklın yetmiyor olabiklir benim küçüklüğümde de aklım yetiyor şimdide

ya o iç siyaset o ayrı
iç siyaset düzeltilmeli o zaman.

1731544494594.png
her mesaj bana bildirim olarak geliyor..

ne kuralı çiğnedik ki
siyaset konuşmak, kavga etmek

az daha küfür bile edicez hani, tansiyonu arttı ortamın baya

Ülkede hukuk anlayışı bitti çünkü.Hukuk sadece adalet anlamında önemli gözükse de birçok şeyin en önemli çözülme aşaması.Ekonomin,halkın yaptıkları,insanların söyledikleri,devlete olan güven hepsi hukuktan geçiyor ve ülkemizde hukuk kalitesi o kadar düştü ki maalesef dediğin gibi sosyal medya ile adalet sağlanıyor.Her şeyden önce ilk düzeltilmesi gereken şey hukuk bu ülkede.

Discord public bir uygulama değil, sen istemediğin sürece kimse seni eklemeyez sen istemediğin sürece kimse senin sunucuna gelemez. Random insanlar görmüyorsun etmiyorsun, Kısacası o malum sunucuya giren kişide normal birisi değildir bunu demek istiyorum ben discordu ilk günden beri oyun oynamak için kullandım, ben istemediğim sürece asla o sunuculara girmeyeceğim böyle düşünün. Orada ifşanan kız, Discordda masum zararsız birisi değil bunu demek istiyorum.

Saçma sapan bir sebepten kapatıldı her platformda olan bir insan toplulugu yalandan twittera taşıyıp uygulamayı kapattırdılar, bu tip insanlar Twitterda ve Tiktokda 100 katı daha fazla var ama oralara dokunmuyorlar. Bu ülkede en mantıksız bulduğum yasak discorddur ve çok zor açılacağını düşünüyorum.

Oyuncular bir araya gelip X te tepki göstermeleri lazım, Oyun için kurulan platformu ne hale getirdiler aklıma geldikçe sinir oluyorum.
diskord oyun için platform değildi sen onu oyle kullanıyodun diğeri eylem planlamak için diskordun olayı iletişim uygulaması

Alıntıyı görüntüleher mesaj bana bildirim olarak geliyor..

siyaset konuşmak, kavga etmek

az daha küfür bile edicez hani, tansiyonu arttı ortamın baya
yok ben iyiyim bir arkadaş 2 kere hakaret etti ama bak hala onun gibi ileri geri konuşmuyorum

2. sıne cevabım
ambargo İng. embargo
Al diyordun ya hangi mahkeme ülkenin Uluslararası Ceza Mahkemesini tanımadığını imzalamadığını biliyor musun ? kırmızı ülkeler mahkemeyi imzalamayıp tanımayan ülkeler.

1731544604869.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri