Monitör için son konu

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,561
Bu hafta açtığım 3. monitör konusu galiba ama çok kararsız kaldım. Bulduğum modeller:
n11de 300tl indirim kuponum var. O yüzden 3.3k civarına geliyor n11 linkindeki monitör. Aradaki 600tlye değer mi? Başka önerisi olan varsa sevinirim

Ekran kartın nedir ?

O zaman msi al
G sync bi işine yaramaz
Adaptive sync destekleyen alman daha doğru olacaktır

O zaman msi al
G sync bi işine yaramaz
Adaptive sync destekleyen alman daha doğru olacaktır
Monitör konusunda biraz cahilim hocam kusura bakmayın kısaca özetleyebilirmisiniz?

Monitör konusunda biraz cahilim hocam kusura bakmayın kısaca özetleyebilirmisiniz?
G sync ve adaptive sync benzer şeyler ikiside görüntülerdeki anlık bozulmalar engeller
G sync daha iyidir fakat donanımsaldır yani nvidia bir ekran kartına gerek duyar
Adaptive sync ise monitöre entegredir aynı işlevi görüyor bütün ekran kartlarında da çalışır

G sync ve adaptive sync benzer şeyler ikiside görüntülerdeki anlık bozulmalar engeller
G sync daha iyidir fakat donanımsaldır yani nvidia bir ekran kartına gerek duyar
Adaptive sync ise monitöre entegredir aynı işlevi görüyor bütün ekran kartlarında da çalışır
Sağolun hocam tamamdır

Bozulmalar da ekranda mesela cs oynarken bi anda sağa çevirdiğinde ekran anlık ufak çizgi gibi yırtılır
Bu iki özellikte onu engellemek için var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi forumlar

Hocam şu G2412f'yi al da nasıl bir monitörmüş görek yav 😁, çok tatlı duruyor 😂.

Hocam şu G2412f'yi al da nasıl bir monitörmüş görek yav 😁, çok tatlı duruyor 😂.
Dün gece sipariş verecektim kupon kullanamadigim için yarın vereyim dedim n11de stok kalmamış 😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri