KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
aha geldi bir tane daha keriz koskoca yazdığım metni okumadan yorum yapmaya gelenNe salk adamsın be ne alaka mavi ekran
aha geldi bir tane daha keriz koskoca yazdığım metni okumadan yorum yapmaya gelenNe salk adamsın be ne alaka mavi ekran
45 dakkalık iş üstede ondan bahsetmiş adam zaten parası olan alır boş cihaz diye senin kafadaki insanlar kazıklanıyor zatenherkes kasayı topla driverları yükle bilmem şu program bilmem şu hata cart curt uğraşmaz millet bunu anlamıyor
kim uğraşacak her Gün internet kafeye gitmeye, bende biliyorum fiyatının fazla olduğunu sadece yaptığın yorum mantıksızdı PS alınmaz diyeo zaman aralığında pc kafeye gitsen bile daha ucuza gelir
pcye gamepad takarsan yine yatarak oynayabilirsin.
doğru zaten ben bunun için bunu almak yerine pc alırım dedim katılıyorum.
Optimizasyon oyunun kendisi ile ilgili pc ile ilgili değil, bu kadar fiyat farkına değmez. Ben crack oyunlarda bile doğru dürüst hata almadım, alırsam da düzelttim sırf hata için değmez. Ayriyeten FPS oyunları ps de berbat oluyor, pc şart o tarz oyunlarda.
Pc de kolla hayatımda hata almadım neyden bahsediyorsunhem pcye göre hata alma oranı çok daha düşük, hem oyunlar pcye gelse bile 1 sene sonra falan anca geliyor, oynarken kafanın istediği gibi uzaklaşabiliyorsun yatarak oynayabiliyorsun. Bu son ps5 pro hariç diğer tüm PS ler pcye göre daha fp.
vay be adam 5dk da playstationu çökertti45 dakkalık iş üstede ondan bahsetmiş adam zaten parası olan alır boş cihaz diye senin kafadaki insanlar kazıklanıyor zaten
değilmi??? 20kya alcağı bir ps5 ile 4060 aynı performansımı veriyorPc de kolla hayatımda hata almadım neyden bahsediyorsun
Psler pc ye göre daha fiyat performansmış hahahah yarıldım aynen![]()
ps alınmaz değilde bu alınmaz dedim mesajımda, ps slim almak daha mantıklı bunun yerinePS alınmaz diye
driver kuramam üşeniyorum yazan sen bence yorum yapmavay be adam 5dk da playstationu çökertti
zaten öyle ama sende biliyorsun bu playstationın çıkarılış amacını. Konsolcular için GTA6ps alınmaz değilde bu alınmaz dedim mesajımda, ps slim almak daha mantıklı bunun yerine
driver kurmaya üşenmek ne alaka senin 1 saatte yapacağın işlemi ben 5k da yaparımdriver kuramam üşeniyorum yazan sen bence yorum yapma![]()
driver kuramam üşeniyorum yazan sen bence yorum yapma![]()
adam koskoca yazdığımız savunmada sadece driver olayını idrak etmiş sorunda şuki driver hatasından bahsederken driver kurma diye anlamışvay be adam 5dk da playstationu çökertti
Evet ?değilmi??? 20kya alcağı bir ps5 ile 4060 aynı performansımı veriyor