Höstad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 338
ikisi aynı pakette gelmeyecek ama takılır mı yine detakılır farklı tc ile alman lazımış
ikisi aynı pakette gelmeyecek ama takılır mı yine detakılır farklı tc ile alman lazımış
aylık 5 paketi gecmedıysen gecerikisi aynı pakette gelmeyecek ama takılır mı yine de
yok geçmedim ama ikisi aynı anda kargoya farklı paketlerde verilirse gümrükte sorun çıkar mıaylık 5 paketi gecmedıysen gecer
cıkcagını sanmamyok geçmedim ama ikisi aynı anda kargoya farklı paketlerde verilirse gümrükte sorun çıkar mı
hocma kupon alirsaniz nasil aldiginizda yazar misiniz dayanamicam bi tane daha alicam galiba.cıkcagını sanmam
valla bulamadım baska mesajlar gırı promosyonlara tıkla gelıyor mıllete ama ben 1 kere denk geldimhocma kupon alirsaniz nasil aldiginizda yazar misiniz dayanamicam bi tane daha alicam galiba.
Evde Corsair K70 klavye varken yanına Aula F75 almakta bu çılgınlığa dahil midir ?hocam klavye çok iyi hoşta 2,3 tane almak tüketim çılgınlığına giriyor bence ya.
Evde Corsair K70 klavye varken yanına Aula F75 almakta bu çılgınlığa dahil midir ?
E Yooso da böyle yapmıştı herhalde kopya çektiler her türlü işimize geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada aula'yı tebrik etmek lazım çok iyi satış reklam stratejisi.
demeyin hocam öyle benim de alasım geliyorbunu gorunce bir kac tane daha alasim geldi ama neyse![]()
alan memnun satan memnun bu kadar kısa sürede 11k klavyeyi nasıl ürettiler acabaE Yooso da böyle yapmıştı herhalde kopya çektiler her türlü işimize geliyor.
demeyin hocam öyle benim de alasım geliyor![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alan memnun satan memnun bu kadar kısa sürede 11k klavyeyi nasıl ürettiler acaba![]()