❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Tüm standların altı çift taraflı bant mı? Bu ne biçim saçmalık, ben bunu mousepad'e mi yapıştıracağım. Akıllarından ne geçiyordu
bende şimdi çıkardım onu. masaya yapıştırdım öbür türlü kayıyordu benim işime geldi ama mousepad üstüne koyacaklar için kötü olmuş

bende şimdi çıkardım onu. masaya yapıştırdım öbür türlü kayıyordu benim işime geldi ama mousepad üstüne koyacaklar için kötü olmuş
Çift taraflı bant koymalarının hiç bir anlamı yok, 2-3 kez standın yerini değiştirdikten sonra tozdan mahvolacak bir daha yapışmayacak zaten.
Remove yazan o filmi stand'dan sökmeyin sonra eskisi gibi olmuyor.

hoc kullanmadim hocam pek anlamiyorum daha ilk defa kaliteli bir mousem oldu valla :D
Fps oyunları oynuyor musun? Oynuyorsan flick oyuncusu mu kontrol oyuncusu musun? Çok mu kaysın mouse az mı? Soru yağmuruna tuttum kb.

hoc kullanmadim hocam pek anlamiyorum daha ilk defa kaliteli bir mousem oldu valla :D
ımmh ımmh olsa da yesek yavvvv😋
1731771252324.png

Ekler

• 1731771177224.png
    1731771177224.png
    48.9 KB · Hit: 66
Çift taraflı bant koymalarının hiç bir anlamı yok, 2-3 kez standın yerini değiştirdikten sonra tozdan mahvolacak bir daha yapışmayacak zaten.
Remove yazan o filmi stand'dan sökmeyin sonra eskisi gibi olmuyor.
Çift taraflı bantdan ziyade arabalarda kullanılan kaydırmaz telefon tutuculara benziyo silindiğinde yeniden kullanılıyo olabilir. Çift taraflı bant olduğunu pek sanmıyorum çok saçma olur.

Fps oyunları oynuyor musun? Oynuyorsan flick oyuncusu mu kontrol oyuncusu musun? Çok mu kaysın mouse az mı? Soru yağmuruna tuttum kb.
sorun yok hocam. evet genellikle fps oyuncusuyum daha cok kontrol oyuncusuyum kayma konusunda mousepad biraz dandik ondan bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ımmh ımmh olsa da yesek yavvvv😋
Alıntıyı görüntüle
hocam dellendirmeyin bakin alicam he.

sorun yok hocam. evet genellikle fps oyuncusuyum daha cok kontrol oyuncusuyum kayma konusunda mousepad biraz dandik ondan bilemedim.

hocam dellendirmeyin bakin alicam he.
Mouseun alt tarafını görmedim belki başka modellerin cloneudur alt taraf ama görmeden önermeyim.
Onun haricinde eğer düşük sens oynuyorsan dot skatezin yardımı dokunabilir ;
Fotoğraf atarsan başka bir şeyler daha önerebilirim, belki uyacak skates vardır.

Mouseun alt tarafını görmedim belki başka modellerin cloneudur alt taraf ama görmeden önermeyim.
Onun haricinde eğer düşük sens oynuyorsan dot skatezin yardımı dokunabilir ;
Fotoğraf atarsan başka bir şeyler daha önerebilirim, belki uyacak skates vardır.
stok gelse ben de ice v2 almak isterdim fotoğraf konusunda yardımcı olabilirim

Bu dpi tuşu ağırlık yapıyor gibi geldi söksek mi yavv apex ile pro tamamen aynı kasaya sahip.

Ekler

• 20241116_132236~2.jpg
    20241116_132236~2.jpg
    3.3 MB · Hit: 68
  • 20241116_184651~2.jpg
    20241116_184651~2.jpg
    1.9 MB · Hit: 64
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular