Alioskii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 447
Arkadaslar idarelik bir sey alacagim bu sene icin. Sizce bu nasil bu paraya daha iyisi var midir
Yok hocam TEMU üzerinden en az 670 tl lik alışveriş yapabiliyorsunuz bu klavyenin üstüne bir de farklı bir ürün koyarak 670 tl ye tamamlamanız gerkiyor ancak ödeme yaparken bir de vergi ekliyor fiyat daha da artıyor.670 liraya geliyor hocam
Anladım hocam tesekkurler ama maalesef beni aşarYok hocam TEMU üzerinden en az 670 tl lik alışveriş yapabiliyorsunuz bu klavyenin üstüne bir de farklı bir ürün koyarak 670 tl ye tamamlamanız gerkiyor ancak ödeme yaparken bir de vergi ekliyor fiyat daha da artıyor.
Rampage klavyelerine yönelin derim bu bütçeye en kaliteli onlar olur.Anladım hocam tesekkurler ama maalesef beni aşar
Claw's mouseları iyi fakat kesinlikle klavyesini önermem.Arkadaslar idarelik bir sey alacagim bu sene icin. Sizce bu nasil bu paraya daha iyisi var midir
bence 1100 tl ye mekanik çok ses çıkartmayan bir klavye alsan daha uzun ömürlü olur piyasada araştıra bilirsinin swich ömrüne dikkat etArkadaslar idarelik bir sey alacagim bu sene icin. Sizce bu nasil bu paraya daha iyisi var midir
bence bu daha mantıklı
600TL'ye çıkar iseniz.Tavsiyeniz var mi hocam
Hocam 400 nere 1100 nere... Bu sene universiteye gidecegim icin laptop alicam masaustu ile isim kalmayacak. O yuzden fazla butce ayirmak istemiyorum.bence 1100 tl ye mekanik çok ses çıkartmayan bir klavye alsan daha uzun ömürlü olur piyasada araştıra bilirsinin swich ömrüne dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence bu daha mantıklı
Teşekkürler
anladım hocam malum türkiye şartları tabiiHocam 400 nere 1100 nere... Bu sene universiteye gidecegim icin laptop alicam masaustu ile isim kalmayacak. O yuzden fazla butce ayirmak istemiyorum.
Teşekkürler
Anti-Ghosting vardır. Aynı anda 26 tuşu algılıyor.Hocam 400 nere 1100 nere... Bu sene universiteye gidecegim icin laptop alicam masaustu ile isim kalmayacak. O yuzden fazla butce ayirmak istemiyorum.
Teşekkürler