Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Hayır almanyada gıda ürünleri pahalı siz sadece elektronik ürünlere bakıp karar veriyorsunuzArkadaş ironi yaptı ama neyse
Hayır almanyada gıda ürünleri pahalı siz sadece elektronik ürünlere bakıp karar veriyorsunuzArkadaş ironi yaptı ama neyse
Dostum 1 kg siyah ekmek özel 1.39 euro.Avrubada ekmek 1 Euro bizde 1.5TL siz ne bilirsiniz!
Dostum gida ürünler ucuz.Hayır almanyada gıda ürünleri pahalı siz sadece elektronik ürünlere bakıp karar veriyorsunuz
Bu arada küçük bir sorum olacakUmarım halkın baskısından dolayı altın rezervlerini piyasaya sürmezler.
Dünyada en çok altın rezervine sahip 2. Ülkeyiz ve yükselmesi işimize geliyor.
Ancak doları düşürmek için merkez bankası altını piyasaya sürebilir.
tamamda tarımda iyiyiz bi zahmet ucuz olsunHayır almanyada gıda ürünleri pahalı siz sadece elektronik ürünlere bakıp karar veriyorsunuz
Adam doğru söylüyorDinsiz misiniz ? eskiden yağ kuyruğu vardı tabii siz bilmezsiniz şimdi elhamdüllilah her yer camii rabbime şükürler olsun. Cehennemde yanacaksınız :d
Şu abimizin sistemine bakın bir de bizimkilere bakın.Dostum 1 kg siyah ekmek özel 1.39 euro.
Dostum gida ürünler ucuz.
2 yabancı adam tiktok çekiyordu 2 enerji içeceğini 1 euro'ya satın alıp kahkaha atıyorlardıHayır almanyada gıda ürünleri pahalı siz sadece elektronik ürünlere bakıp karar veriyorsunuz
Reis size göre bize göre değilDostum 1 kg siyah ekmek özel 1.39 euro.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum gida ürünler ucuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1 euro> 8.21 TL
Tiktokçu heryerde tiktokçu2 yabancı adam tiktok çekiyordu 2 enerji içeceğini 1 euro'ya satın alıp kahkaha atıyorlardı![]()
Burda bu system herkes bi ayda aliyor.Şu abimizin sistemine bakın bir de bizimkilere bakın.
Fazla söze gerek yok bence.
Hocam türkler demeyin ya sende türk değil misin ? Biz de ne biliyim türkler demek çok saçmavallahi türkler hayatı yaşayamazlar
Ya adamlarda ona göre maaş alıyor almanyada kazanıp buraya gelirsen tabi köşe olursunBizim buraya gelsinler bakayım 1 birim paraya 4-5 soda alabiliyor![]()